Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste (all-in-one) printer voor thuis

Redactie     20:44    


Wat is de beste printer van dit moment? En dan willen we natuurlijk wel een alles in één printer waarmee je ook kan kopiëren en scannen. Het toonaangevende TopTenReviews koos voor de HP OfficeJet 8710 als beste printer. Dit is een echte all-in-one printer, die ook inzetbaar is als kopieerapparaat, scanner en fax.


De test is uitgevoerd door TopTenReviews en deze en andere printers zijn te koop bij de winkels aanbevolen bij Beste Printer Kopen. Daar vind je ook een Printer Keuzehulp (voor het kiezen van de meest geschikte printer) en de Printer Top 10.

Beste printer test: HP Officejet

Het testteam van TopTen Reviews gaf de voorkeur aan de HP Officejet boven vaak goedkopere concurrenten als de Epson Workforce, de Brother Business Smart, de Canon Pixma en de Dell B1265 laserprinter.Wat maakt de HP OfficeJet 8710 tot de beste printer van de test? Deze all-in-one inkjet printer heeft vele voordelen. Ten eerste is hij snel. Met een snelheid van 22 geprinte pagina's per minuut is dit een zeer snelle printer in zijn prijsklasse. Ook scannen en kopieeren gaat erg snel dankzij de automatische documenteninvoer. Foto's printen kan direct vanaf USB-stick, dubbekzijdig printen kan automatisch plaatsvinden.

In alles is de HP OfficeJet 8710 een goede en complete printer. En toch hoeft deze printer nog geen 170 euro te kosten.

Zeer geschikt voor het printen van foto's


De HP OfficeJet 8710 is een inkjet printer. De inkjet-techniek is op het gebied van het printen van foto's nog altijd superieur aan een laserjet printer. Print je vooral teksten in zwart / wit. Kijk dan bij de andere testen van printers voor de beste laserprinters.

Publicatie test: mei 2017

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.