Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope koptelefoon: Skullcandy Grind

Redactie     14:09    


Het Britse TechAdvisor heeft goedkope koptelefoons getest. Daarbij kwam de Skullcandy Grind als beste over-ear koptelefoon uit de test. Als enige hoofdtelefoon (oortjes niet meegerekend) kreeg deze Skullcandy koptelefoon 4,5 van de 5 te behalen sterren.


De Skullcandy Grind is er in een versie met snoer (circa 59 euro) en in een wireless Bluetooth versie (circa 79 euro). Kijk bij de beste winkels op Beste Hoofdtelefoon Kopen voor de laagste actuele prijzen. TechAdvisor testte de goedkope versie met snoer.


Dit is een al wat oudere test. Kijk bij de beste koptelefoons uit de test voor de beste hoofdtelefoons uit recentere testen.


Beste goedkope koptelefoon test: Skullcandy Grind

De Skullcandy Grind bewijst dat je geen dure hoofdtelefoon hoeft te kopen om van je favoriete muziek te genieten. De Skullcandy Grind volstaat prima. Het geluid is goed, de on-ear koptelefoon zit mede door zijn platte oorkussens erg comfortabel, de 3,5mm kabel is afneembaar en via deze koptelefoon kun je ook gesprekken op de smartphone opnemen (een microfoon is aanwezig) en ook de muziek van de telefoon kun je bedienen. Dit alles doen je met één enkele knop die zich onderaan de linker oorschelp bevindt.Bovendien ziet de Skullcandy Grind er goed uit, en kun je kiezen uit wel 10 kleuren. Het oog wil ook wat!

De platte oorkussens zitten zeer aangenaam, maar hebben ook een minpunt. Ze laten door deze vorm ook veel omgevingsgeluid door en omgekeerd lekken ze ook veel van jouw geluid naar de omgeving. Dat is echt een nadeel van deze verder zo goede koptelefoon die voor een hoofdtelefoon in deze prijsklasse een opmerkelijk goed geluid biedt.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Hoofdtelefoon Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere koptelefoons.

Publicatie test: mei 2017
Meer koptelefoon testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.