Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koop goedkope WiFi-router

Redactie     21:35    


Ben je niet tevreden over de snelheid van je draadloze netwerk dan kun je voor weinig geld de kwaliteit mogelijk verbeteren door een extra WiFi-router te plaatsen. Zo'n router kun je op een centrale plek in huis plaatsen en deze presteert op WiFi-gebied vaak beter dan het modem dat je van je provider krijgt.

De TP-Link Archer C2 is een goede WiFi-router voor die toepassing. Het is niet de allerbeste router die je kunt kopen, maar wel één met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Voor een eenmalige uitgave van iets meer dan 50 euro kun je de WiFi kwaliteit in huis aanmerkelijk verbeteren. En de vaste kosten van de TP-Link Archer C2 router zijn ook bijzonder laag. Zelfs als deze goedkope router het hele jaar aanstaat kost hij niet meer dan 6 euro aan stroom. Niet voor niets is de TP-Link Archer C2 tot Beste Koop uitgeroepen bij de WiFi-routers.

>>> TIP: Kijk op Beste Router Kopen waar je deze en andere routers tegen de laagste prijs kunt kopen. Daar vind je ook een overzicht van meer best geteste routers, de goedkoopste aanbieders en een router top 10.Hoe verbeter je de WiFi snelheid met een router?

Meestal fungeert het modem van je provider ook als WiFi-router. Dit modem moet echter vaak op een ongelukkige plek in huis geplaatst worden, daar waar de internetverbinding het huis in komt, niet zelden is dat een gangkast. Een aparte WiFi-router kun je echter overal in huis plaatsen. De beste prestaties behaal je door deze router in een centrale plaats in huis te plaatsen en hem via een netwerkkabel met het modem te verbinden. Je hebt dan overal in huis een goede draadloze verbinding.

Beste koop goedkope WiFi-router: TP-Link Archer C2

De TP-Link Archer C2 is een goede WiFi-router om dit te bereiken. Zoals we al schreven is deze router goedkoop en zuinig, maar ook beschikt deze beste koop uit de test over alles dat nodig is voor een snelle en storingsvrije verbinding met je draadloze apparatuur zoals smartphones, tablets, laptops, televisies en computers. Het is een dualband router zodat je zowel op de 2,4 GHz band als de 5 GHz band een verbinding kunt maken.De TP-Link Archer C2 ondersteunt de Wifi-standaard AC, die de 5 GHz band tot 3 keer sneller is dan wifi-standaard N. 2 antennes zorgen voor een extra goede ontvangst en verzending. Natuurlijk kun je ook apparatuur bekabeld op deze router aansluiten. Daarvoor beschikt de TP-Link Archer C2 over 4 Gigabit Ethernet (1000 Mbps) poorten voor evenzoveel netwerk-apparaten als computers, printers en dataopslag-systemen. Kortom, een heel complete router voor heel weinig geld.

Kijk bij de winkels van het bovengenoemde Beste Netwerkapparatuur kopen voor meer informatie en prijzen van deze en andere als best geteste routers.

Zie ook: Alle testen van routers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.