Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste kindercamera: Vtech Kidizoom Duo

De Vtech Kidizoom Duo kindercamera is als beste kindercamera getest. Hier aanbiedingen en informatie over deze beste speelgoed camera voor een kind.

Beste kindercamera test: Vtech Kidizoom Duo camera kind

Als het op kindercamera's aankomt staat Vtech op eenzame hoogte. Dat blijkt maar weer uit een test van het Duitse Verbraucherwelt. Wat kan zo'n kindercamera en wat maakt de Vtech kinder camera's zo leuk voor kinderen?

Vtech was met zijn Kidizoom kindercamera de grote winnaar van de test. De eerste plaatsen werden volledig ingenomen door VTech kindercamera's. De kindercamera's van Mattel, Fuji en Clementoni volgen op enige afstand.
Vtech Kidizoom beste kindercamera test


>>> TIP: Vtech kindercamera's koop je voordelig bij de aanbevolen speelgoedwinkels. Kijk daar voor deze camera's voor kinderen tegen de laagste prijs.

Beste kindercamera: Vtech Kidizoom Duo

Het nieuwste model is de Vtech Kidizoom Duo waarbij Duo staat voor de dubbele camera. Zowel voor als achter beschikt deze kinder camera over een lens. Op een groot kleurenscherm kunnen de kinderen het resultaat zien.

Hou er wel rekening mee dat de Vtech Kidizoom geen volwaardige camera is maar speelgoed. Zo gaat de resolutie niet verder dan 2 megapixel en kun je alleen digitaal inzoomen (tot 4x).

Vtech kindercamera


Kinderen willen zo'n kinderfototoestel echter niet om er haarscherpe foto's mee te maken, maar om er mee te te spelen en er coole en grappige dingen mee te doen. En daarvoor is de Vtech Kidizoom Duo zeer geschikt. 

Je kunt met deze kindercamera foto's en video's mee maken en muziek mee luisteren. Er is namelijk ook een MP3 speler ingebouwd en er wordt een koptelefoon meegeleverd. Ook kun je spelletjes spelen op deze veelzijdige multimedia camera voor kinderen. Er worden leuke spelletjes meegeleverd die me de bewegingssensor werken. Extra leuk!

Op de foto's en filmpjes zijn leuke effecten los te laten. Met de microfoon kun je je eigen stemgeluid opnemen, en ook hierop zijn effecten te gebruiken. Alles bij deze kindercamera draait om de fun.

De Vtech Kidizoom camera's zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het zijn dan ook robuuste camera's die tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze door kinderen makkelijk te begrijpen en te bedienen. De Vtech Kidizoom Duo is verkrijgbaar in jongens-blauw en meisjes-roze.

Beste camera kind Vtech kindercamera
Van deVtech kindercamera's is de Vtech Kidizoom Duo de kindercamera met de meeste mogelijkheden. Verder zijn er de Vtech Kidizoom Action Cam en de Vtech Kidizoom Selfie Cam maar de fotokwaliteit van die kindercamera's is met 0,3 megapixel echt niet meer van deze tijd. Ook bieden ze minder functies.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen speelgoedwinkels voor deze kindercamera's tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste speelgoed test
Foto's: Vtech

Onderwerp:
Bij een Duitse kindercamera test is de Vtech Kidizoom Duo als beste kindercamera getest. Ook andere Vtech camera's voor een kind scoorde hoog in de kindercamera test.