Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kindercamera: Vtech Kidizoom Duo

Redactie     15:43    


Als het op kindercamera's aankomt staat Vtech op eenzame hoogte. Dat blijkt maar weer uit een test van het Duitse Verbraucherwelt. Wat kan zo'n kindercamera en wat maakt de Vtech camera's zo leuk voor kinderen?

Vtech was met zijn Kidizoom de grote winnaar van de test. De eerste plaatsen werden volledig ingenomen door VTech kindercamera's. De kindercamera's van Mattel, Fuji en Clementoni volgen op enige afstand.

>>> TIP: Vtech kindercamera's koop je voordelig bij de aanbevolen speelgoedwinkels. Kijk daar voor deze camera's voor kinderen tegen de laagste prijs.
Beste kindercamera: Vtech Kidizoom Duo

Het nieuwste model is de Vtech Kidizoom Duo waarbij Duo staat voor de dubbele camera. Zowel voor als achter beschikt deze kindercamera over een lens. Op een groot kleurenscherm kunnen de kinderen het resultaat zien.

Hou er wel rekening mee dat de Vtech Kidizoom geen volwaardige camera is maar speelgoed. Zo gaat de resolutie niet verder dan 2 megapixel en kun je alleen digitaal inzoomen (tot 4x).Kinderen willen zo'n camera echter niet om er haarscherpe foto's mee te maken, maar om er mee te te spelen en er coole en grappige dingen mee te doen. En daarvoor is de Vtech Kidizoom Duo zeer geschikt. Je kunt er foto's en video's mee maken en muziek mee luisteren. Er is namelijk ook een MP3 speler ingebouwd en er wordt een koptelefoon meegeleverd. Ook kun je spelletjes spelen op deze veelzijdige multimedia-camera. Er worden leuke spelletjes meegeleverd die me de bewegingssensor werken. Extra leuk!

Op de foto's en filmpjes zijn leuke effecten los te laten. Met de microfoon kun je je eigen stemgeluid opnemen, en ook hierop zijn effecten te gebruiken. Alles bij deze camera draait om de fun.

De Vtech Kidizoom camera's zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het zijn dan ook robuuste camera's die tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze door kinderen makkelijk te begrijpen en te bedienen. De Vtech Kidizoom Duo is verkrijgbaar in jongens-blauw en meisjes-roze.

Van deVtech kindercamera's is de Vtech Kidizoom Duo de kindercamera met de meeste mogelijkheden. Verder zijn er de Vtech Kidizoom Action Cam en de Vtech Kidizoom Selfie Cam maar de fotokwaliteit van die kindercamera's is met 0,3 megapixel echt niet meer van deze tijd. Ook bieden ze minder functies.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen speelgoedwinkels voor deze kindercamera's tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste speelgoed test
Foto's: Vtech

Onderwerp:
Bij een Duitse kindercamera test is de Vtech Kidizoom Duo als beste kindercamera getest. Ook andere Vtech kindercamera's scoorde hoog in de kindercamera test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.