Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste site voor autovakanties

 


Kras Reizen heeft de Zoover Award 2017 gewonnen voor de beste reissite voor autovakanties. Waar veel andere online reisbureaus vooral op vliegreizen inzetten, biedt Kras ook een geweldig aanbod aan autovakanties in heel Europa tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.


Bij Kras Reizen kun je alle soorten vakanties boeken. Ook verre zonvakanties, busreizen en cruises. Allemaal met zorg geselecteerd. Maar kijk ook eens bij de autovakanties. Wil je met je eigen auto op vakantie dan vind je bij Kras een enorm aanbod van reizen naar prachtige bestemmingen. Hotels en vakantiehuizen, maar ook autorondreizen, wellness bestemmingen en autovakanties naar all inclusive resorts.

Wil je weg van de massa? Dan heeft Kras voor jou autovakanties naar idyllische plekjes. Of kies je juist voor een toeristische hotspot? Binnen Europa kom je overal met de auto.

Ook bij wat verder liggende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld Zuid Europa, geven veel mensen de voorkeur aan reizen met de eigen auto in plaats van met het vliegtuig. Bijvoorbeeld omdat ze niet van vliegen houden, omdat ze niet houden van de drukte en lange wachttijden op het vliegveld of omdat het gewoon fijn is op je vakantiebestemming je auto bij je te hebben.

Goedkope autovakantie

Wil je heel voordelig op vakantie? Kijk dan bij Kras eens naar de dagdeals en de last minutes.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.