Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste site voor autovakanties

Redactie     11:28    


Kras Reizen heeft de Zoover Award 2017 gewonnen voor de beste reissite voor autovakanties. Waar veel andere online reisbureaus vooral op vliegreizen inzetten, biedt Kras ook een geweldig aanbod aan autovakanties in heel Europa tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.


Bij Kras Reizen kun je alle soorten vakanties boeken. Ook verre zonvakanties, busreizen en cruises. Allemaal met zorg geselecteerd. Maar kijk ook eens bij de autovakanties. Wil je met je eigen auto op vakantie dan vind je bij Kras een enorm aanbod van reizen naar prachtige bestemmingen. Hotels en vakantiehuizen, maar ook autorondreizen, wellness bestemmingen en autovakanties naar all inclusive resorts.

Wil je weg van de massa? Dan heeft Kras voor jou autovakanties naar idyllische plekjes. Of kies je juist voor een toeristische hotspot? Binnen Europa kom je overal met de auto.

Ook bij wat verder liggende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld Zuid Europa, geven veel mensen de voorkeur aan reizen met de eigen auto in plaats van met het vliegtuig. Bijvoorbeeld omdat ze niet van vliegen houden, omdat ze niet houden van de drukte en lange wachttijden op het vliegveld of omdat het gewoon fijn is op je vakantiebestemming je auto bij je te hebben.

Goedkope autovakantie

Wil je heel voordelig op vakantie? Kijk dan bij Kras eens naar de dagdeals en de last minutes.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.