Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Ladyshave test: Philips en Braun de beste ladyshaves

De beste ladyshave uit de test, de beste koop en de best geteste ladyshave voor het hele lichaam.

Philips ladyshave: Beste ladyshave test

Ontharen met een ladyshave is pijnloos, snel en makkelijk. Maar wat zijn de beste ladyshaves? Hier de uitslag van een test van ladyshaves. Kijk hier voor de beste ladyshave, de beste koop en de beste allround ladyshave (voor het hele lichaam).

In deze test, in Duitsland uitgevoerd door de experts van Damenrasierertest, kwamen de ladyshaves van Philips en Braun als beste uit de test, waarbij het eerste merk de testwinnaar was. Zowel het beste damesscheerapparaat als de beste koop betrof een Philips ladyshave. 


Ladyshave aanbiedingen

Al deze ladyshavers zijn voordelig te koop bij de aanbiedingen van ladyshaves. Daar zijn ruim 100 goede ladyshaves te vinden tegen een lage prijs.

Je vind daar tevens alle specificaties, mogelijkheden en foto's en reviews van al deze ladyshaves.

Beste ladyshave: Philips HP6393/00

De Philips HP6393/00 is een heel compacte ladyshaver die makkelijk is mee te nemen, zowel qua formaat als door de meegeleverde reisetui. Met deze mini Philips ladyshave kun je zowel je lichaam ontharen als je wenkbrauwen bijwerken. 

Vooral voor dat laatste is de Philips HP6393/00 zeer geschikt. De ladyshave beschikt over twee lengtestanden van 2 en 4 mm, waarmee je het haar met de wenkbrauwkam op de gewenste lengte kunt trimmen.

Philips ladyshave klein

Deze Philips is bovendien een goedkope ladyshave (kijk maar bij de aanbiedingen Philips ladyshaves) die ook onder de douche is te gebruiken. De lage prijs komt mede doordat er gekozen is voor een batterij in inplaats van een oplaadbare accu. Geen probleem, want zo'n AAAA batterij gaat lang mee in deze ladyshave.
Beste koop: Philips HP6341/00 Ladyshave

Tot beste koop werd de Philips HP6341/00 uitgeroepen. De prijs van deze SatinShave Essential ladyshaver ligt niet eens veel lager maar het is dan ook een heel ander soort ladyshave. Deze beste koop is veel meer een traditioneel scheerapparaat en leent zich dan ook beter voor het ontharen van het lichaam maar minder voor de wenkbrauwen.

Philips ladyshave beste koop test

Met de Philips SatinShave Essential  HP6341/00 kun je snoerloos ontharen, zowel nat als droog. Het zachte kleine scheerhoofd is vriendelijk voor de huid en zorgt voor een zacht en glad resultaat.

Ook deze beste koop vind je bij de aanbiedingen van Philips ladyshaves hier boven.
Beste allround ladyshave: Braun Silk-epil BodyShave LS5-560

Tussen de beide Philips ladyshaves, die eerste en derde in de ladyshave test werden, eindigt de Braun Silk-epil BodyShave LS5560. Deze Braun ladyshave is ook vermeldenswaardig omdat hij van de drie de beste allrounder is. Met de Braun Silk-epil BodyShave kun je het hele lichaam scheren en trimmen, ook de gevoelige delen.

Kijk voor meer informatie en de prijs bij de aanbiedingen Braun ladyshaves.

Braun ladyshave

De Braun ladyshave beschikt voor een EasyGlide cushion. Dit is een kussentje dat de huid tijdens het scheren effent en er voor zorgt dat de shaver makkelijk over het lichaam glijdt. Dit is niet alleen plezieriger maar voorkomt ook huidirritatie.

Voor de bikinilijn worden er drie trimopzetstukken meegeleverd en de Braun ladyshave is via een oplaadsnoer op te laden. Ook wordt er een OptiShave-opzetstuk meegeleverd bij deze heel complete ladyshave.Meer Philips ladyshaves

Zowel de beste ladyshave uit de test als de beste koop zijn dus Philips ladyshaves, Maar naast deze beide testwinnaar heeft Philips nog meer goede ladyshave apparaten in zijn collectie.

De Philips 8000 ladyshave is een wat luxere, en duurdere, ladyshave voor droog en nat ontharen. Dus ook voor scheren onder de douche en in bad. Deze Philips ladyshave beschikt over een bewegend scheerhoofd en wordt met veel accessoires geleverd zoals een hulpstuk voor trimmen en een kam voor de bikinilijn. De Philips ladyshave uit de 8000 serie kun je wel 2 uur lang op 1 accu gebruiken.

Ook in de 6000 serie zijn diverse Philips ladyshaves beschikbaar voor nat en droog ontharen.Meer Braun ladyshaves

Het aanbod aan Braun ladyshaves is kleiner dan het aanbod aan Philips ladyshaves, maar met de Braun Silk-├ępil Lady Shaver 5-160 hebben ze een wat goedkopere versie van de bovenstaande Braun ladyshave in hun assortiment. Andere goede ladyshaves

Maar naast de Philips ladyshave en de Braun ladyshave zijn er ook andere trimmers voor dames te koop, al scoren deze wel minder goed in de test.

De grootste concurrent van de Braun en Philips ladyshaves zijn de Remington ladyshaves. Ook een Remington ladyshave is een goede ladyshaver. Ze maken bijvoorbeeld de Remington Smooth & Silky ladyshave en de Remington Bikini trimmer. 

En verder zijn er als alternatief nog onder andere een Babyliss ladyshave, een AEG ladyshave en een Beurer ladyshave. En zo zijn er nog meer goede ladyshavers te koop. Bijvoorbeeld van Grundig en Panasonic.


Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor alle ladyshaves tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen van ladyshaves

Foto bovenaan: Philips HP6341/00 


Onderwerp:
De beste ladyshaves uit de test zijn de Philips ladyshave en de Braun ladyshave. Hier alle informatie en aanbiedingen van deze beste ladyshave en beste koop en van meer goede ladyshaves tegen een goedkope prijs. De beste ladyshave en de beste koop zijn Philips ladyshaves, maar voor het hele lichaam is de Braun ladyshave de beste ladyshave.