Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Ladyshave test: Philips en Braun de beste ladyshaves

Redactie     11:00    


Ontharen met een ladyshave is pijnloos, snel en makkelijk. Maar wat zijn de beste ladyshaves? Hier de uitslag van een test van ladyshaves.

In deze test, in Duitsland uitgevoerd door de experts van Damenrasierertest, kwamen de ladyshaves van Philips en Braun als beste uit de test, waarbij het eerste merk de testwinnaar was. Zowel het beste damesscheerapparaat als de beste koop betrof een Philips ladyshave. Al deze ladyshavers zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels om een ladyshave te kopen te vinden op Beste Ladyshave Kopen.

Beste ladyshave: Philips HP6393/00

De Philips HP6393/00 is een heel compacte ladyshaver die makkelijk is mee te nemen, zowel qua formaat als door de meegeleverde reisetui. Met deze Philips ladyshave kun je zowel je lichaam ontharen als je wenkbrauwen bijwerken. Vooral voor dat laatste is de Philips HP6393/00 zeer geschikt. De ladyshave beschikt over twee lengtestanden van 2 en 4 mm, waarmee je het haar met de wenkbrauwkam op de gewenste lengte kunt trimmen.


Deze Philips is bovendien een goedkope ladyshave (zie bovenstaande aanbevolen winkels voor de actuele prijs) die ook onder de douche is te gebruiken. De lage prijs komt mede doordat er gekozen is voor een batterij in inplaats van een oplaadbare accu. Geen probleem, want zo'n AAAA batterij gaat lang mee in deze ladyshave.

Beste koop: Philips HP6341/00 Ladyshave

Tot beste koop werd de Philips HP6341/00 uitgeroepen. De prijs van deze SatinShave Essential ladyshaver ligt niet eens veel lager maar het is dan ook een heel ander soort ladyshave. Deze beste koop is veel meer een traditioneel scheerapparaat en leent zich dan ook beter voor het ontharen van het lichaam maar minder voor de wenkbrauwen.


Met de Philips SatinShave Essential  HP6341/00 kun je snoerloos ontharen, zowel nat als droog. Het zachte kleine scheerhoofd is vriendelijk voor de huid en zorgt voor een zacht en glad resultaat.

Beste allrounder: Braun Silk-epil BodyShave LS5560

Tussen de beide Philips ladyshaves, die eerste en derde in de ladyshave test werden, eindigt de Braun Silk-epil BodyShave LS5560. Deze ladyshaver is ook vermeldenswaardig omdat hij van de drie de beste allrounder is. Met de Braun Silk-epil BodyShave kun je het hele lichaam scheren en trimmen, ook de gevoelige delen.


De Braun ladyshave beschikt voor een EasyGlide cushion. Dit is een kussentje dat de huid tijdens het scheren effenten er voor zorgt dat de shaver makkelijk over het lichaam glijdt. Dit is niet alleen plezieriger maar voorkomt ook huidirritatie.

Voor de bikinilijn worden er drie trimopzetstukken meegeleverd en de Braun ladyshave is via een oplaadsnoer op te laden. Ook wordt er een OptiShave-opzetstuk meegeleverd bij deze heel complete ladyshave.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor alle ladyshaves tegen de laagste prijs.

Publicatie test: mei 2017
Meer recente testen van ladyshaves


Foto bovenaan: Philips HP6341/00 

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.