Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Accu grasmaaier test, de beste accumaaiers

Redactie     09:43    


Bij een accu grasmaaier (accumaaier) heb je tijdens het maaien van je gras geen last van een snoer dat iedere keer hinderlijk in de weg ligt. Maar aan een accu grasmaaier hangt ook een hoger prijskaartje, al valt dat bij de beste accu grasmaaiers uit de test nog reuze mee.

Overzicht alle accu grasmaaiers

Ondanks hun hogere prijs zijn accu grasmaaiers heel populair. Dat is niet verwonderlijk want het kunnen grasmaaien zonder een hinderlijk snoer is wel wat meer geld waard. Veel goede grasmaaier fabrikanten zoals Wolf-Garten, Gardena, Einhell, Makita, Bosch, Black+Decker en Stiga hebben dan ook meerdere accu-grasmaaiers in hun assortiment. 

In het overzicht alle accu grasmaaiers vind je al deze accumaaiers, met al hun specificaties, actuele lage prijzen en ook reviews, ervaringen van gebruikers en foto's.

Hieronder vind je de beste accu grasmaaiers uit de test.

Beste accu grasmaaier: Einhell GE-CM 43 Li

Het Duitse Gartengerätetest testte de grasmaaiers en koos voor de Einhell GE-CM 43 Li. Deze beste grasmaaier met accu uit de test is voor een accumaaier niet eens zo duur. Let er bij de aankoop wel op hoeveel accu's er worden meegeleverd. Je kunt deze beste accu grasmaaier uit de test kopen met nul, één of twee accu's, en dat maakt veel voor de prijs uit.

Als je voor de versie met twee accu's gaat hoef je niet bang te zijn zonder stroom te zitten. Je betaalt dan wel wat meer, maar dan heb je wel de beste accu grasmaaier uit de test in huis plus een extra accu voor als de eerste leeg raakt.De Einhell GE-CM 43 Li M Kit is testwinnaar met een Zeer Goed als oordeel. Deze accu grasmaaier is ook heel geschikt voor een groot gazon tot wel 600 vierkante meter.  Dit dankzij de brede maaibreedte van 43 centimeter, maar ook omdat er ( bij de best geteste versie) 2 accu's en 2 snelladers worden meegeleverd. 

De maaihoogte is in te stellen in 6 verschillende standen van 25 tot 75 millimeter. Voor de opvang van het gemaaide gras beschikt deze beste grasmaaier met accu uit de test over een 63 liter grote opvangbak. Harken is dus niet nodig.

TIP: Voor aanmerkelijk minder heb je een smallere (30 cm of 34 cm) versie voor minder grote tuinen. Kijk bij de winkels bij het bovengenoemde Beste Grasmaaier Kopen of de bovenstaande productlink voor de laagste actuele prijzen van deze beste accu grasmaaiers..

Beste Koop: Wolf Garten accumaaier

Is de Einhell accumaaier je toch wat te duur? Voor minder geld koop je de Wolf Garten 18BKE accu grasmaaier die ook een Zeer Goed scoorde in de test. Ook Coolblue testte deze Wolf-Garten accumaaier als beste koop.

Met een winkelprijs van ruim onder de 200 euro (met accu) is deze grasmaaier bijzonder goedkoop voor een accu grasmaaier van deze kwaliteit. 

Het prijsverschil met de Einhell zit hem in het feit dat er bij de Wolf Garten accumaaier geen tweede reserve accu wordt meegeleverd. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten gezien de hoge kosten die een goede accu met zich meebrengt.Mede door de afwezigheid van een reserve-accu is de Wolf Garten accu grasmaaier minder geschikt voor heel grote tuinen. Ook is de maaibreedte smaller (34 cm) en de opvangbak kleiner (30 liter) dan de beste Einhell accumaaier uit de test. V

oor een grote tuin kun je daarom beter kiezen voor de bovenstaande Einhell accu grasmaaier met een maaibreedte van 43 cm en een extra accu.

Maar verder is deze Wolf-Garten accumaaier bijzonder goed en compleet. Met 6 maaihoogtes tussen de 25 en 75 millimeter en een optionele mulch-functie is dit een plezierige accu grasmaaier waarmee je snel en makkelijk je gras kunt maaien. Een goede en goedkope accu grasmaaier voor een niet al te groot gazon.

Meer goede grasmaaiers

In het bovenstaande overzicht met alle accumaaiers vind je nog veel meer goede accu grasmaaier, hun prijzen en al hun informatie.

Of kijk op Beste Grasmaaier Kopen voor de aanbiedingen van de goedkoopste grasmaaier winkels, een Grasmaaier Keuzehulp en de Grasmaaier Top 10. Bij de daar genoemde winkels vind je ook de beste accu grasmaaier uit de test tegen de laagste prijs.

Meer grasmaaier testen

Zoek je een goedkopere elektrische grasmaaier (zonder accu) of een handmaaier? Kijk dan bij de andere grasmaaier testen.


Foto bovenaan: Wolf Garten accu-grasmaaier

Samenvatting:
Als je een elektrische grasmaaier koopt is het extra aantrekkelijk om te kiezen voor aan accu grasmaaier / accumaaier. Met een elektrische grasmaaier met accu kun je snoerloos maaien. Je hebt geen snoer dat in de weg zit en je hebt geen stopcontact of stroomhaspel nodig. Hierboven vind je de beste accu grasmaaier uit de test (een Einhell accumaaier) en de beste koop (een Wolf-Garten accumaaier). Tevens vind je bovenaan een overzicht met alle goede accu grasmaaiers waaruit je zelf je beste accumaaier kunt selecteren.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.