Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Accu grasmaaier test: Beste accumaaier en beste koop

 

De beste accu grasmaaier uit de test, de beste koop uit de accumaaier test en ander goede accu grasmaaiers. 

Beste accu grasmaaier test Wolf Garten accumaaier

Bij een accu grasmaaier (accumaaier) heb je tijdens het maaien van je gras geen last van een snoer dat iedere keer hinderlijk in de weg ligt. Maar aan een accu grasmaaier hangt ook een hoger prijskaartje, al valt dat bij de beste accu grasmaaiers uit de test nog reuze mee. Bij de beoordeling van de accu maaiers is namelijk rekening gehouden met de prijs.

Overzicht alle accu grasmaaiers

Ondanks hun hogere prijs zijn accu grasmaaiers heel populair. Dat is niet verwonderlijk want het kunnen grasmaaien zonder een hinderlijk snoer is wel wat meer geld waard. 

Veel goede grasmaaier fabrikanten zoals Wolf-Garten, Gardena, Einhell, Makita, Bosch, Black+Decker en Stiga hebben dan ook meerdere accu-grasmaaiers in hun assortiment. 

In het overzicht alle accu grasmaaiers vind je al deze accumaaiers, met al hun specificaties, actuele lage prijzen en ook reviews, ervaringen van gebruikers en foto's. Het gaat daarbij om de gegevens van meer dan 100 accumaaiers.

Hieronder vind je de beste accu grasmaaiers uit de test.

Deze test is al wat ouder. We hebben ook een wat meer recente test accu grasmaaiers.

Beste accu grasmaaier: Einhell GE-CM 43 Li

Het Duitse Gartengerätetest testte de grasmaaiers en koos voor de Einhell GE-CM 43 Li. Deze beste grasmaaier met accu uit de test is voor een accumaaier niet eens zo duur. 

Let er bij de aankoop wel op hoeveel accu's er worden meegeleverd. Je kunt deze beste accu grasmaaier uit de test kopen met nul, één of twee accu's, en dat maakt veel voor de prijs uit.

Als je voor de versie met twee accu's gaat hoef je niet bang te zijn zonder stroom te zitten. Je betaalt dan wel wat meer, maar dan heb je wel de beste accu grasmaaier uit de test in huis plus een extra accu voor als de eerste leeg raakt.De Einhell GE-CM 43 Li M Kit is testwinnaar met een Zeer Goed als oordeel. Deze accu grasmaaier is ook heel geschikt voor een groot gazon tot wel 600 vierkante meter.  Dit dankzij de brede maaibreedte van 43 centimeter, maar ook omdat er ( bij de best geteste versie) 2 accu's en 2 snelladers worden meegeleverd. 

De maaihoogte is in te stellen in 6 verschillende standen van 25 tot 75 millimeter. Voor de opvang van het gemaaide gras beschikt deze beste grasmaaier met accu uit de test over een 63 liter grote opvangbak. Harken is dus niet nodig.

TIP: Voor aanmerkelijk minder heb je een smallere (30 cm of 34 cm) versie voor minder grote tuinen. Kijk bij de winkels bij het bovengenoemde Beste Grasmaaier Kopen of de bovenstaande productlink voor de laagste actuele prijzen van deze beste accu grasmaaiers..

Beste Koop: Wolf Garten accumaaier

Is de Einhell accumaaier je toch wat te duur? Voor minder geld koop je een Wolf Garten accu grasmaaier die ook een Zeer Goed scoren in de test. 

Hoewel Wolf Garten een A-merk in grasmaaiers en ander tuingereedschap is zijn hun accumaaiers heel betaalbaar. Vooral als je kiest voor een Wolf Garten accu grasmaaier met één accu (dus geen reserve accu) kun je de prijs laag houden. Een elektrische grasmaaier heeft een sterke accu nodig, dus de accu is een duur onderdeel.

Voor minder dan 300 euro koop je een goede Wolf Garten accumaaier met een maaibreedte van 34 cm. Dat is voldoende voor het maaien van een gazon tot 330 vierkante meter. Grotere gazons maaien kan natuurlijk ook met deze beste koop onder de accu grasmaaiers, maar dan ben je wat langer bezig.

Deze goede goedkope accumaaier beschikt oer een opvangzak van 35 liter en een 40 V Li-Ion accu. De accumaaier geeft de resttijd van de accu goed aan zodat je niet gedurende het maaien voor verrassingen komt te staan. Mocht de accu toch gedurende het maaien leegmaken, dan laadt de meegeleverde snellader de accu weer snel op.

De Wolf Garten accu grasmaaier beschikt over een mulch mes die de grasresten versnippert tot flinterdunne grasdeeltjes die als mest voor je gazon kunnen dienen. Mulchen is bijzonder goed voor het gazon en zorgt er voor dat het gemaaide gras wordt omgezet in een nuttige meststof. Deze relatief goedkope accumaaier is een heel goed accu grasmaaier met mulch functie.

Ook vermeldenswaardig is de in hoogte verstelbare duwstang die zorgt voor een plezierige en ergonomisch gezonder werkhouding onder het grasmaaien. 

Bovengenoemde Wolf Garten accumaaier heeft een maaibreedte van 34 centimeter maar bij de bovenstaande Wolf Garten aanbiedingen vind je ook goede voordelige accu grasmaaiers met een maaibreedte van 37cm  en 40 cm die nog beter geschikt zijn voor een grotere tuin. 

Meer goede grasmaaiers

In het bovenstaande overzicht met alle accumaaiers vind je nog veel meer goede accu grasmaaier, hun prijzen en al hun informatie.

Of kijk op Beste Grasmaaier Kopen voor de aanbiedingen van de goedkoopste grasmaaier winkels, een Grasmaaier Keuzehulp en de Grasmaaier Top 10. Bij de daar genoemde winkels vind je ook de beste accu grasmaaier uit de test tegen de laagste prijs.

Je vindt daar ook andere goede accu grasmaaiers, zoals de accumaaiers van onder andere Stihl, Makita, Bosch, Gardena, Stiga en Husqvarna.

Meer grasmaaier testen

Zoek je een goedkopere elektrische grasmaaier (zonder accu) of een handmaaier? Kijk dan bij de andere grasmaaier testen.


Foto bovenaan: Wolf Garten accu-grasmaaier

Samenvatting:
Als je een elektrische grasmaaier koopt is het extra aantrekkelijk om te kiezen voor aan accu grasmaaier / accumaaier. Met een elektrische grasmaaier met accu kun je snoerloos maaien. Je hebt geen snoer dat in de weg zit en je hebt geen stopcontact of stroomhaspel nodig. Hierboven vind je de beste accu grasmaaier uit de test (een Einhell accumaaier) en de beste koop (een Wolf-Garten accumaaier). Tevens vind je bovenaan een overzicht met alle goede accu grasmaaiers waaruit je zelf je beste accumaaier kunt selecteren.


,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *