Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test accu grasmaaiers

Redactie     12:30    


Bij een accu grasmaaier heb je tijdens het maaien van je gras geen last van een snoer dat iedere keer hinderlijk in de weg ligt. Maar aan een accu grasmaaier hangt ook een hoger prijskaartje, al valt dat bij de beste accu grasmaaiers uit de test nog reuze mee.


Wel moet je bereid zijn voor een accu grasmaaier minimaal zo'n 330 euro neer te tellen. De prijs van een goede accu is immers hoog. Kijk bij Beste Grasmaaier Kopen voor de aanbiedingen van de goedkoopste winkels, een Grasmaaier Keuzehulp en de Grasmaaier Top 10. Bij de daar genoemde winkels vind je ook de beste accu grasmaaier uit de test tegen de laagste prijs.

Meer grasmaaier testen

Zoek je een goedkopere elektrische grasmaaier (zonder accu) of een handmaaier? Kijk dan bij de andere grasmaaier testen.

Beste accu grasmaaier: Einhell GE-CM 43 Li

Het Duitse Gartengerätetest testte de grasmaaiers en koos voor de Einhell GE-CM 43 Li. Deze beste grasmaaier met accu uit de test is voor een accumaaier niet eens zo duur. Een kleine 430 euro betaal je er voor. Dat is niet weinig, maar dan heb je wel de beste accu grasmaaier uit de test in huis.De Einhell GE-CM 43 Li M Kit is testwinnaar met een Zeer Goed als oordeel. Deze accu grasmaaier is ook heel geschikt voor een groot gazon tot wel 600 vierkante meter.  Dit dankzij de brede maaibreedte van 43 centimeter, maar ook omdat er 2 accu's en 2 snelladers worden meegeleverd. Zo kun je zelfs doorgaan als je oorspronkelijke accu leeg is.

De maaihoogte is in te stellen in 6 verschillende standen van 25 tot 75 millimeter. Voor de opvang van het gemaaide gras beschikt deze beste grasmaaier met accu uit de test over een 63 liter grote opvangbak. Harken is dus niet nodig.

TIP: Voor zo'n 70 euro minder heb je een smallere (34 cm) versie voor minder grote tuinen. Kijk bij de winkels bij het bovengenoemde Beste Grasmaaier Kopen voor de laagste actuele prijzen.

Beste Koop: Wolf Garten A 3472V

Is de Einhell grasmaaier je toch wat te duur? Voor zo'n 100 euro minder koop je de Wolf Garten A 3472V Grasmaaier die ook een Zeer Goed scoorde in de test. Ook Coolblue testte deze accu grasmaaier als beste koop.

Met een winkelprijs van zo'n 330 euro is deze grasmaaier bijzonder goedkoop voor een accu grasmaaier van deze kwaliteit. Het prijsverschil met de Einhell zit hem in het feit dat er bij de Wolf Garten accumaaier geen extra accu wordt meegeleverd. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten.Mede daarom is de Wolf Garten accu grasmaaier minder geschikt voor heel grote tuinen. Ook is de maaibreedte smaller (34 cm) en de opvangbak kleiner (30 liter). Voor een grote tuin kun je beter kiezen voor de bovenstaande Einhell accu grasmaaier.

Maar verder is deze accumaaier bijzonder goed en compleet. Met 6 maaihoogtes tussen de 25 en 75 millimeter en een optionele mulch-functie is dit een plezierige accu grasmaaier waarmee je snel en makkelijk je gras kunt maaien.

Kijk bij de bij de winkels bij het bovengenoemde Beste Grasmaaier Kopen voor de actuele laagste prijzen van deze en andere grasmaaiers.

Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaier kopen.

Onderwerpen
Test accu grasmaaiers, beste elektrische grasmaaier met accu.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.