Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste 4k monitor (Ultra HD)

Redactie     18:17    


Ultra HD 4K televisies zijn zeer in opmars, ondanks dat er nog nauwelijks televisie-uitzendingen in 4K beschikbaar is. Wat dat betreft heb je meer aan een Ultra HD 4K monitor. YouTube video's, games en andere digitale content is wel vaak in deze hoge resolutie te bekijken. Een goede reden om eens te kijken naar resultaten van een test van Ultra HD 4K monitoren.


Het computermagazine Hardware.info voerde een test uit en testte de Philips 328P6VJEB/00 als beste Ultra HD 4K monitor. Wij kijken hier naar deze beste Ultra HD monitor uit de test en goedkopere maar goede alternatieven (beste koop).

Alle genoemde monitoren zijn te koop bij de beste winkels te vinden op Beste Monitor Kopen. Kijk daar voor de actuele lage prijzen.

Beste 4K monitor: Philips 328P6VJEB/00

Maar eerst de als beste 4K monitor geteste Philips Ultra HD monitor (3840 x 2160 pixels). Dit is een grote monitor met een beelddiagonaal van maarliefst 32 inch. Deze computermonitor levert waanzinnig scherpe en heldere beelden. Met prachtige kleuren. Het VA paneel staat garant voor ware kleuren vanuit iedere kijkhoek. Alle kleuren zijn extreem realistisch. Indrukwekkend! Kijk bij de aanbiedingen Philips 4K UHD monitoren voor diverse versies deze beste monitor met 4K Ultra HD resolutie in verschillende groottes.En niet alleen op het gebied van beeld en kleur is deze Ultra HD 4K monitor een topper. Ook op andere punten scoort hij. Zo is deze grote monitor heel goed te draaien, te kantelen en te roteren. Er zijn goede luidsprekers ingebouwd (je bespaart dus op speakers) en de trillingsvrije technieken gaan vermoeide ogen tegen. Heeft deze best geteste 4K monitor dan geen nadelen? Ja één, voor gamers is de 4ms responstijd niet optimaal. Deze monitor is zeer geschikt voor videobewerking, fotobewerking en voor digitale televisie, maar het is geen gamemonitor.


Kijk voor de meest actuele prijzen van al deze beste Ultra HD 4K monitoren bij de aanbevolen winkels op het bovengenoemde Beste Monitor Kopen. Je vindt daar ook de monitor top 10, een keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste monitor en veel informatie en tips over goede monitoren.

Deze test dateert uit 2017. Kijk op  meer monitor testen voor latere testen van monitoren.


Onderwerp:
In een monitor test is een Philips UHD monitor als beste 4K Ultra HD monitor getest. Hier boven over deze beste monitor met 4K resolutie. Meer goede monitoren en goedkope aanbieders vind je op Beste Monitor Kopen. 


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.