Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste draadloze oplader (Qi)

Redactie     11:41    


Met een draadloze oplader (wireless charger) kun je je smartphone opladen door de telefoon alleen maar op de oplader te leggen. Dankzij de Qi-standaard werken veel van deze draadloze opladers op alle geschikte telefoons. Wat is de beste Qi-oplader voor je smartphone? Hier de uitslag van de test van Qi draadloze opladers.

De experts van de PDAshop van Coolblue testte de draadloze opladers en kozen voor de Samsung AFC Wireless Charging Stand als beste draadloze oplader. Deze Qi oplader is universeel, snel en mooi om te zien. Koop deze beste draadloze oplader uit de test bij Coolblue of één van de andere aanbevolen winkels bij Beste Draadloze Oplader Kopen. Hier vind je al deze opladers tegen een lage prijs.


Beste Qi draadloze oplader: Samsung AFC Wireless Charging Stand

De Samsung AFC Wireless Charging Stand kan je smartphone dankzij de Fast Charge techniek razendsnel opladen. Een ander voordeel van deze draadloze oplader is dat je de telefoon verticaal tegen de oplader aan zet. Hierdoor blijft het display van de smartphone ook onder het opladen goed zichtbaar.

Het design van de Samsung Wireless Charging Stand is fraaier dan die van andere opladers. De Charging Stand heeft een prachtig modern design met een glanzende afwerking. Een LED lampje geeft aan of de smartphone volledig opgeladen is.De Samsung AFC Wireless Charging Stand werkt samen met alle Qi smartphones, dus niet die alleen van Samsung.

Kijk bij het bovenstaande Beste Draadloze Oplader Kopen waar je deze en andere goede draadloze Qi opladers goedkoop kunt kopen.

Publicatie test: mei 2017
Meer testen van opladers

Foto's: Samsung

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.