Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test grote koelkasten: Bosch beste koelkast

Redactie     11:34    


Stiftung Warentest, de Duitse consumentenbond, heeft koelkasten getest. Daarbij kwam een Bosch koelkast als beste grote vrijstaande koelkast uit de test. Hier meer informatie.


Beste koelkast: Bosch KSV29VW40

De Bosch KSV29VW40 kwam als beste grote koelkast uit deze test. Deze vrijstaande koelkast is evenals andere goede koelkasten online goedkoop te koop bij de winkels genoemd bij Beste Koelkast Kopen. Bij Beste Koelkast kopen vind je ook de top 10 van koelkasten en een Koelkast Keuzehulp om de voor jou beste koelkasten te vinden.

Of kijk bij de aanbiedingen van Bosch koelkasten voor alle goede koelkasten van deze fabrikant tegen de laagste prijs..

De door de Duitse consumentenbond als beste grote vrijstaande koelkast geteste Bosch KSV29VW40 is een echte familiekoelkast. Met zijn 290 liter biedt deze met een Zeer Goed beoordeelde vrijstaande koelkast een zee van ruimte. Voor je eten en drinken heb je 5 legplateaus, 4 deurvakken en een stevig flessenrek tot je beschikking. En dan is er nog de VitaFresh lade die er voor zorgt dat verse producten zoals fruit ook lang vers blijven.Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoort deze grote Bosch koelkast ook punten. Deze beste koelkast uit de test heeft een Air Channel deur die makkelijk open gaat en door de openingshoek van 90 graden is de Bosch KSV29VW40 tegen een wand te plaatsen. En stroomzuinig is deze A+++ koelkast ook nog. Aan alles is gedacht, zo is zelfs de verlichting LED.

Andere testwinnaars

De bovengenoemde koelkast eindigde bij de test gelijk met de Siemens KS29VVW40 en de Liebherr KBies 4350. Deze koelkasten hebben echter een hogere adviesprijs waardoor we de Siemens koelkast als testwinnaar beschouwen.

Overigens is de Siemens KS29VVW40 geheel gelijk aan de Bosch KSV29VW40, met uitzondering van het naamplaatje.

Ook de AEG S74010KDXF scoorde een Zeer Goed, maar iets minder punten.

Kijk bij de winkels bij het bovengenoemde Beste Koelkast Kopen om te zien bij welke winkels je al deze koelkasten tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer beste koelkasten uit de test

Onderwerpen:
Beste koelkast test, grote koelkast getest, Bosch koelkasten gezin.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.