Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Winnaar van vele smartphone testen: Samsung Galaxy S7 Edge

Redactie     14:01    Bij de meest recente tests van smartphones is de Samsung Galaxy S7 Edge veelvuldig als beste smartphone getest. Bij TechAdvisor, Telecom Awards, de Consumentenbond, Cnet, Nu.nl, Global Mobile Awards, PC Welt, en bij vele andere smartphone testen kwam de Samsung Galaxy S7 Edge als beste smartphone uit de test. Daarom hier aandacht voor deze telefoon-topper.


De beste winkels
Helaas behoort de Samsung Galaxy S7 Edge ook tot de duurdere telefoons. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. De adviesprijs van de beste smartphone uit de testen bedraagt 699 euro, maar vooral in combinatie met een abonnement is er vaak veel geld te besparen. Kijk maar eens bij Beste Telefoon Kopen waar je deze smartphone met of zonder abonnement goedkoop kunt kopen.

Beste smartphone: Samsung Galaxy S7 Edge

Maar waarom doet de Samsung Galaxy S7 Edge het zo goed bij al die smartphone testen? Dat komt door een combinatie van kwaliteit en looks. Het valt niet mee om een smartphone een geheel eigen uiterlijk te geven, maar Samsung slaagt daar zeer goed in door de doorlopende rand waaraan deze versie van de Galaxy S7 zijn naam te danken heeft. Deze "edge" pas perfect bij de naadloos gestroomlijnde vormgeving. En deze rand is niet alleen mooi maar ook functioneel. Je kunt deze rand ook informatie laten tonen, info die je zelf kiest.

Processor, accu en camera
De krachtige processor en het ruim aanwezige geheugen zorgt er voor dat je probleemloos kunt werken, en de krachtige accu laat zich razendsnel opladen. En de camera van deze mobiele telefoon is bijzonder goed. Zelfs bij weinig licht maak je door de Dual Pixel technologie prachtig heldere foto's.

Beschermd tegen water en ongeoorloofd gebruik
Via de vingerafdrukscanner heb je zelf heel snel en eenvoudig toegang tot je telefoon en de Samsung Galaxy S7 Edge is geheel waterdicht. Het is geen enkel probleem als je deze smartphone in het water laat vallen, of als je er zelfs mee te water gaat.Groot en helder scherm
Het scherm van de als beste smartphone geteste Samsung Galaxy S7 Edge is met 5,5 inch groter dan dat van de gewone S7. Beelden worden haarscherp in hoge resolutie weergegeven. Helaas is het scherm door zijn ronde randen bij een val wel kwetsbaarder dan bij andere smartphones.

In vele kleuren
Terug naar het uiterlijk. De Samsung Galaxy S7 Edge is te koop in vele kleuren: zwart, wit, zilver, goud, roze, koraalblauw. Zo kan iedereen deze beste smartphone uit de tests in zijn lievelingskleur aanschaffen.

Dat kan het goedkoopst via de bovengenoemde aanbevolen winkels bij Beste Telefoon Kopen. Je vind daar nog veel meer smartphones tegen de laagste prijs.

Publicatie: mei 2017
Meer smartphone testen

Foto's: Samsung

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.