Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon met video en WiFi

Redactie     20:05    


Wil je niet alleen via geluid je baby in de gaten houden, maar ook via beeld. Kies dan voor een babyfoon met camera. Hier kun je lezen welke babyfoon met camera als beste is getest.

Bij de babyfoontest van de Consumentenbond uitgevoerd in 2015 kwam de Philips Avent SCD860 als beste video-babyfoon uit de test. Deze babyfoon is nog steeds te koop. Maar sindsdien zijn er veel verbeterde babyfoons uitgebracht, en de experts van de Babyfoonstore kozen bij een meer recente babyfoon test voor een andere babyfoon met video, de Motorola MBP-662.

>>> TIP: Kijk voor deze (en andere) babyfoons tegen de laagste prijs bij Beste Babyfoon Kopen.

Beste babyfoon met beeld: Motorola MBP-662

Kijk live mee in de kinderkamer of babykamer met deze als beste babyfoon geteste Motorola. Dat kan zelfs vanaf de andere kant van de wereld dankzij de smartphone-app en de mogelijkheid de babyfoon via WiFi met je lokale netwerk en internet te verbinden.

Maar een smartphone is niet persé nodig om videobeelden van de babyfoon te bekijken. Ook de ouderunit van deze babyfoon beschikt over een videoschermpje waarmee je alles kunt bekijken.Het is alleen jammer dat je de camera van de Motorola MBP-662 niet van afstand kunt draaien. Maar dan heb je het ook over een functie van duurdere babyfoons dan deze.

>>> TIP: Kijk op het bovenstaande Beste Babyfoon Kopen voor de alternatieven via de Babyfoon Keuzehulp die je daar kunt vinden.

Wel kun je inzoomen met de camera en de nachtmodus zorgt voor scherp beeld als het donker is. Doordat het beeld automatisch wordt ingeschakeld als er beweging of geluid in de kamer is hoef je niet de hele tijd het beeld in de gaten te houden. Bovendien spaart het batterijen als je de babyfoon zo instelt dat hij alleen als er wat gebeurd beeld geeft. De babyfoon beschikt over een oplaadbare accu, maar kan ook aan het stopcontact.

Ook handig: De ingebouwde thermometer die er voor zorgt dat de temperatuur in de kamer op het display getoond wordt.


Merk je dat de baby om je aandacht vraagt, dan kun je via de terugspeelfunctie tegen de kleine praten. Ook beschikt de babyfoon over kinderliedjes die je van afstand kunt starten.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Babyfoon Kopen voor de actuele prijs en meer informatie over deze en andere babyfoons.

Publicatie test: juni 2017
Meer testen van babyfoons

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.