Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffer voor in het vliegtuig

 

In deze test vind je de beste koffer om mee te nemen in het vliegtuig. De beste koffer die je bagage goed beschermt.


Voor een vliegreis stel je andere eisen aan je koffer dan als je met de auto op vakantie gaat. Hier kijken we naar de beste koffer voor in het vliegtuig.


De experts van de Kofferstore testen continue koffers en voor een vliegvakantie adviseren ze de Samsonite Aeris Spinner 75 cm, een ruime harde koffer. Dit is volgens hun test de beste koffer voor in het vliegtuig.

Let op, het is GEEN handbagage koffer. Kijk bij de beste handbagage koffers uit de test voor koffers die wel mee mogen in het passagiersgedeelte van het vliegtuig.

Meer goede koffers voor in het vliegtuig zijn te vinden bij alle testen van koffers


>>> TIP: De Samsonite Aeris Spinner en andere goede koffiers koop je goedkoop bij de beste winkels om een koffer te kopen te vinden op Beste Koffer Kopen. Daar vind je de goedkoopste winkels, maar ook veel keuzehulp en de actuele top 10 van koffers.

Beste koffer voor in het vliegtuig: Samsonite Aeris Spinner 75 cm

Samsonite staat bekend om zijn sterke koffers van hoge kwaliteit. Hun Samsonite Aeris Spinner is ook zo'n topkoffer. Hij is superlicht en biedt veel ruimte. De 75 cm versie heeft een volume van 87,5 liter en weegt toch nog geen 5 kilo. Heel licht voor een harde koffer van dat formaat. En dankzij de soepele wielen hoef je deze koffer niets eens te tillen.Door het toepassen van polypropyleen is deze reiskoffer zowel zeer sterk als zeer licht. Hierin berg je al je spullen veilig op. De interne verdeler en de inpakriemen zorgen er voor dat alle bagage keurig op zijn plek blijft.

Ga je naar Amerika op vakantie? Dan is het TSA-slot handig. De Amerikaanse douane kan dit slot openen zonder het te forceren.Al zijn eigenschappen maken de Samsonite Aeris Spinner 75 cm tot de beste koffer voor in het vliegtuig. Maar wel in het bagageruim, want voor de handbagage is deze koffer te groot.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een koffer te kopen wat de laagste actuele prijs is voor deze als best geteste Samsonite koffer.


Samenvatting:
De Samsonite Aeris Spinner 75 is de beste koffer voor in het vliegtuig uit de test. Deze reiskoffer is licht, beschikt over een TSA-slot en beschermt de inhoud zeer goed. Dit is alleen geen handbagage koffer. Kijk voor de beste handbagage koffers voor in het vliegtuig bij de bovenstaande andere testen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *