Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste printer voor kantoor

Redactie     11:36    


Wat is een goede, maar toch ook heel betaalbare, printer voor gebruik op kantoor? Hier kijken we naar de beste printer voor intensief gebruik en de beste koop voor kleine kantoren en ZZP'ers. Het gaat in beide gevallen om all in one kleurenprinters die je dus ook als kleuren-kopieerapparaat kunt gebruiken.

Deze printers zijn bij de printertest als beste koop uitgeroepen. Je koopt deze printer goedkoop bij de winkels genoemd op Beste Printer Kopen. Daar vind je ook meer beste printers uit testen, een printer top 10 en een Printer Keuzehulp.

Beste printer voor kantoor: HP Color LaserJet Pro MFP serie

Deze HP Color LaserJet Pro MFP is de beste kantoorprinter voor intensief gebruik. Voor printen (in zwart en kleur), maar ook voor kopiëren, scannen en faxen. Met deze beste printer voor kantoor heb je dus meteen een kopieerapparaat en fax op de afdeling staan.Voor powerusers kan de laserprinter nog worden uitgebreid met een extra lade voor 550 vel, en deze kantoorprinter kan dubbelzijdig printen zodat je papier kunt besparen en rapporten de helft zo dun kunt uitprinten.

Natuurlijk betreft het een netwerkprinter die je zowel draadloos via WiFi als via een Ethernetkabel met het netwerk kunt verbinden. Ook NFC en Airprint worden ondersteund, en je kunt via internet van buiten het kantoor printopdrachten naar de kantoorprinter sturen.

Een prima printer voor het MKB en afdelingen van grote bedrijven.

Beste printer voor een klein kantoor / ZZP: HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Voor het bulkwerk is een laserprinter geschikt, maar voor minder intensief gebruik is een inkjet te prefereren. Een inkjet presteert ook beter als het op printen in kleur aankomt.


Ook de HP Officjet Pro 8730 inkjet printer voor kantoor is een all-in-one waarmee je kunt printen, scannen en faxen. Ideaal voor kleine bedrijfjes en ZZP'ers want die hebben dan tegen een lage prijs al deze apparatuur (kijk het bovenstaande Beste Printer Kopen of bij de bovenstaande link naar de HP Officjet Oro 8730 voor de actuele laagste winkelprijs).

Dankzij dubbelzijdige automatische documenteninvoer kun je hele pakken papier dubbelzijdig laten kopiëren zonder er bij te hoeven blijven. Ook WiFi, Airprint, NFC, kopiëren zonder PC en dubbelzijdig printen worden allemaal ondersteund door deze veelzijdige maar heel betaalbare printer.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Printer Kopen voor alle goede printers tegen de laagste prijs, de printer top 10 en meer printer tests.

Zie ook: Meer testen van printers


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste printer voor een groot kantoor en de beste printer voor een klein kantoor. De tweede printer is meteen de beste printer voor  ZZP of thuiskantoor. Deze beste printers voor kantoor uit de printer test (beste koop) zijn beide all-in-one kleurenprinters zodat je meteen een kleuren kopieerapparaat hebt,

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.