Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ventilator en beste koop

Redactie     10:30    


Voor de beste ventilator uit de ventilator test moet flink in de buidel getast worden, gelukkig is er ook een heel betaalbare (en goede) Beste Koop. Hier de uitslag van de test van ventilatoren met beide beste ventilatoren.


Deze test is in Duitsland uitgevoerd door Expertentesten. Beide best geteste ventilatoren zijn in Nederland voordelig te koop bij Bol en andere winkels die je kunt vinden in het overzicht op Beste Ventilator Kopen. Je vindt daar ook de ventilator top 10.

Beste ventilator: Dyson Air Multiplier AM07

Zoals we al aangaven, de Dyson Air Multiplier AM07 is een prijzige ventilator, maar verder heeft deze bladloze ventilator alles mee. Hij ziet er schitterend uit, kent veel verschillende standen en (heel belangrijk) koelt bijzonder goed. Kijk voor de actuele prijs bij de aanbiedingen Dyson ventilatoren.


De Dyson AM07 werkt niet met draaiende bladen maar zuigt lucht in het apparaat zelf en blaast deze in hoge snelheid weer uit. Daarbij kun je wel kiezen uit 10 verschillende standen waarbij de hoogste standen een stevige luchtstroom produceren waarmee je een behoorlijke ruimte kunt koelen.

Ook is de Dyson AM07 door zijn strakke vormgeving makkelijk schoon te maken en is hij door het ontbreken van bladen veilig voor kleine kinderen en huisdieren.

Kijk op het bovenstaande Beste Ventilator Kopen voor de Dyson AM07 tegen de laagste actuele winkelprijs.

Tip: Bij de aanbiedingen van ventilatoren vind je het aanbod aan ventilatoren van alle goede online winkels.

Beste koop: Rowenta Essential VU4110 ventilator

Is de Dyson je een beetje te prijzig? Geen probleem. Ook de Rowenta Essential VU4110 ventilator scoort hoog in de test (2e) en deze is een stuk goedkoper in aanschaf. Deze Rowenta Essential is een staande ventilator, maar er is ook een versie als tafelventilator (VU2110). Beide vind je bij de aanbiedingen Rowenta ventilatoren.De Rowenta Essential is een energiezuinige ventilator waarbij je kunt kiezen uit drie snelheden. Deze Beste Koop ventilator beschikt wel over bladen, maar deze zijn goed afgeschermd door een degelijk rooster. Met de telescopische voet kun je de ventilator in de hoogte verstellen en via de oscillatie-stand kun je de luchtstroom regelen.

Kijk bij het bovenstaande Beste Ventilator Kopen voor alle informatie en prijzen over deze en andere goede ventilatoren.

Zie ook: Meer testen van ventilatoren


Onderwerpen:
Dyson Air Multiplier beste ventilator test, Rowenta Essential beste koop ventilator test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.