Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fotocamera test: Beste broekzakcamera

 

Het beste digitale fototoestel voor in je broekzak uit de test. Deze goedkope fotocamera is de beste koop als je een broekzakcamera zoekt.


Niet iedereen wil een grote fotocamera meenemen op vakantie, maar voor je onvervangbare vakantiefoto's is je smartphone camera vaak niet goed genoeg. Wat je dan nodig hebt is een kleine compactcamera die in je broekzak past. Daarom hier de beste broekzakcamera uit de test.


Beste koop voor in je broekzak

De Camerashop heeft een groot aantal camera's getest, en de Canon IXUS 185 kwam daarbij als beste broekzakcamera uit de test. Deze Canon compactcamera past in je broekzak, is een relatief goedkope fotocamera, maar de Canon IXUS 185 maakt wel mooie foto's en video's. Bovendien heeft deze beste broekzak camera 8x optische zoom.

Met het uitroepen tot de Canon IXUS 185 tot beste broekzakcamera is wel rekening gehouden met de prijs (zie bovenstaande link voor de actuele laagste prijs). 

Zoek je de allerbeste compactcamera die in je broekzak past? Dan kom je bij de Sony Cybershot DCS-RX100 uit, maar die camera is ook een stuk duurder. 

Informatie Canon IXUS 185

De Canon IXUS 185 is een echte compactcamera. Klein en makkelijk om mee te nemen. Maar het is ook een heel goede camera. Hij maakt scherpe 20 megapixel-foto's, HD ready (720p) video's en je kunt er tot 8x optisch mee inzoomen.

Voor als je geen zin hebt om van alles in te stellen voor je een foto kan maken is er de automatische stand die zelf de beste instellingen kiest, en er zijn ook diverse filters op de camera aanwezig om effecten aan je foto's toe te voegen. Op het 2,7 inch scherm kun je alles bekijken en eventueel aanpassen.


Deze compacte camera kost nog geen 120 euro, dus het zal je niet verbazen dat luxere extra's zoals WiFi, Bluetooth en een niet aanwezig zijn op deze goedkope broekzakcamera, maar over hetgeen er nodig is om goede foto's te maken, zo als een flitser, beeldstabilisatie en groothoek beschikt de Canon IXUS 185 wel.

Kijk voor de winkels die de Canon IXUS 185 goedkoop verkopen bij Beste Camera Kopen. Daar vind je ook de camera top 10 en een Camera Keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste camera tegen de laagste prijs.

Kijk op het bovengenoemde Beste Camera Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze beste broekzakcamera en andere goede camera's.

Zie ook: Meer camera testen
Foto's: Canon


Onderwerpen:
Bij de beste broekzakcamera test is Canon IXUS 185 tot beste kleine compactcamera uitgeroepen. Hierbij is wel rekening gehouden met de prijs (beste koop). Deze beste camera voor in je broekzak kun je namelijk goedkoop kopen, dit is de beste fotocamera broekzak voor een prijs iets boven de 100 euro in de  compactcamera test.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.