Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fotocamera test: Beste broekzakcamera

Redactie     15:53    


Niet iedereen wil een grote fotocamera  meenemen op vakantie, maar voor je onvervangbare vakantiefoto's is je smartphone-camera niet goed genoeg. Wat je dan nodig hebt is een kleine compactcamera die in je broekzak past. Daarom hier de beste broekzakcamera uit de test.

De Camerashop heeft een groot aantal camera's getest, en de Canon IXUS 185 kwam daarbij als beste broekzakcamera uit de test. Deze Canon compactcamera past in je broekzak maar maar wel mooie foto's en video's en heeft bovendien 8x optische zoom.

Kijk voor de winkels die de Canon IXUS 185 goedkoop verkopen bij Beste Camera Kopen. Daar vind je ook de camera top 10 en een Camera Keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste camera tegen de laagste prijs.

Beste camera voor in je broekzak: Canon IXUS 185

De Canon IXUS 185 is een echte compactcamera. Klein en makkelijk om mee te nemen. Maar het is ook een heel goede camera. Hij maakt scherpe 20 megapixel-foto's, HD ready (720p) video's en je kunt er tot 8x optisch mee inzoomen.

Voor als je geen zin hebt om van alles in te stellen voor je een foto kan maken is er de automatische stand die zelf de beste instellingen kiest, en er zijn ook diverse filters op de camera aanwezig om effecten aan je foto's toe te voegen. Op het 2,7 inch scherm kun je alles bekijken en eventueel aanpassen.


Deze compacte camera kost nog geen 120 euro, dus het zal je niet verbazen dat luxere extra's zoals WiFi, Bluetooth en een niet aanwezig zijn op deze goedkope broekzakcamera, maar over hetgeen er nodig is om goede foto's te maken, zo als een flitser, beeldstabilisatie en groothoek beschikt de Canon IXUS 185 wel.

Kijk op het bovengenoemde Beste Camera Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze beste broekzakcamera en andere goede camera's.

Zie ook: Meer camera testen
Foto's: Canon


Onderwerpen:
Beste broekzakcamera test, Canon IXUS 185 goedkoop kopen, beste fotocamera broekzak, compactcamera test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.