Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Parasol test: Beste zweefparasol

Redactie     10:59    


Wat is de beste zweefparasol tegen de beste prijs? Welke zweefparasols hebben de hoogste waardering gekregen? Dat kun je hier allemaal lezen. Kijk hier voor de beste zweefparasol / beste zwevende parasol.

Een betrouwbare test van zweefparasols is al een tijdje niet uitgevoerd. Daarom baseren we de titel van beste parasol op de ervaringen van de gebruikers. We zien dan dat een aantal parasols er qua waardering echt uitspringen. 

Hieronder vind je een overzicht met beste zweefparasols . beste zwevende parasols, deze hebben allemaal een 5 sterren waardering. Ook hebben we een overzicht met alle goede zweefparasols (circa 500) waaruit je zelf je beste zweefparasol kunt kiezen.


Want de kwaliteit van een zweefparasol is natuurlijk erg belangrijk, maar je moet de zweefparasol ook mooi vinden, en natuurlijk zijn de maten, vorm en mogelijkheden van de parasol ook van groot belang bij het kiezen van je beste zweefparasol. 

Daarom is het goed dat er veel te kiezen is. Voor wat betreft de mogelijkheden van een goede zweefparasol hebben we hier onder nog wat tips. 


Sorara zweefparasol bij loungeset

Sorara zweefparasol bij loungeset

Tips kiezen beste zweefparasol

Deze tips kunnen je behulpzaam zijn bij het kiezen van je persoonlijk beste zwevende parasol..

De zweefparasol vorm

Een zweefparasol is een parasol met de steel en voet niet in het midden van de parasol, maar aan de zijkant. De parasol lijkt dus te zweven boven de loungeset of tuinset, en je hebt geen last van de steel en parasolvoet. Daarom wordt er tegenwoordig bijna altijd gekozen voor een zweefparasol als men een parasol voor boven een tuinset koopt.

Vierkante zweefparasol Garden Impressions

Vierkante zweefparasol Garden ImpressionsDe vorm van de zweefparasol kan echter verschillen. De traditionele parasol is rond van vorm, en dat geldt ook voor de meeste zwevende pparasols. Een vierkante of rechthoekige vorm kan echter heel handig zijn als de parasol bij een muur of schutting wordt geplaatst. De uitgeklapte zweefparasol kan dan aansluiten op deze schutting of muur en zo volledige schaduw geven op dat deel van het terras.

De voet van de zweefparasol

Een kleine parasol wordt vaak in een parasolvoet geplaatst. Dat is een betonnen voet of een bak die je met water of zand vult op deze te verzwaren. Veel zweefparasols zijn echter dusdanig groot dat zo'n verplaatsbare parasolvoet niet voldoende steun biedt om omwaaien te voorkomen als de parasol uitgeklapt is bij sterke wind.. 


Vonroc parasoltegels

Vonroc parasoltegels


De voet van de zweefparasol is dan een metalen kruis dat doormiddel van tegels stevig op zijn plek wordt gehouden. Je kunt daar grote terrastegels of betonnen gewichten voor gebruiken. Deze worden soms meegeleverd, maar anders kun je goedkoop aan tegels komen via Marktplaats of de bouwmarkt. Ook zijn er speciale parasoltegels te koop, die omdat ze speciaal voor een parasol ontworpen zijn veel mooier ogen (zie foto).>>> TIP: Kijk op Beste Parasol Kopen voor de laagste prijs van deze beste parasol. Je vindt daar ook de Parasol Top 10 en naast VidaXL meer goede winkels om goedkoop een goede parasol te kopen.


Verstelbare zweefparasol

De beste zweefparasols kun je op diverse manieren stellen om de plek van de schaduw te regelen. Dat kan op diverse manieren. In hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar. De beste zweefparasol biedt al die drie mogelijkheden. Je kan de parasol dan optimaal naar de zon richten. Bij de overzichten met zweefparasols bovenaan kun je de voor jou gewenste instelmogelijkheden aanvinken om zo je beste zweefparasols te zien.

Goede zweefparasols

Hierboven zie je voorbeelden van mooie en  goede zweefparasols van Garden Impressions en Sorara Outdoor Living. Deze twee merken behoren tot de beste zweefparasol fabrikanten. Maar er zijn meer goede merken zoals Ambiance, Tectake, SenS-Line, MaxxGarden, Vonroc, Alice's Garden. Platinum en 4 Seasons Outdoor.

Bij de bovenstaande overzichten met zwevende parasols vind je ze allemaal.


Zie ook: Alle testen van parasols


Samenvatting:
De zweefparasol / zwevende parasol is de meest populaire en voor de meeste mensen beste parasol omdat je bij een zweefparasol veel minder last hebt van de steel en de parasolvoet. Maar wat is de beste zweefparasol uit de test? Alle beste zweefparasols (met 5 sterren) vind je bovenaan. Daar vind je ook een overzicht met de gegevens van alle zweefparasols waaruit je makkelijk de voor jou persoonlijk beste zweefparasol / beste zwevende parasol kunt kiezen.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.