Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste zwevende parasol (zweefparasol)

Zoek je de beste zweefparasol? Hier vind je alle goede zweefparasols (hoogste waardering) met prijzen, specificaties en een keuzehulp om je beste zwevende parasol te vinden.

beste zwevende parasol zweefparasol test

Wat is de beste zweefparasol tegen de beste prijs? Welke zweefparasols hebben de hoogste waardering gekregen? Dat kun je hier allemaal lezen. Kijk hier voor de beste zweefparasol / beste zwevende parasol.

Een betrouwbare test van zweefparasols is al een tijdje niet uitgevoerd. Daarom baseren we de titel van beste parasol op de ervaringen van de gebruikers. We zien dan dat een aantal parasols er qua waardering echt uitspringen. 

De beste zwevende parasols

Hieronder vind je een overzicht met beste zweefparasols / beste zwevende parasols, deze hebben allemaal een 5 sterren waardering. Ook hebben we een overzicht met alle goede zweefparasols (circa 500) waaruit je zelf je beste zweefparasol kunt kiezen.


Want de kwaliteit van een zweefparasol is natuurlijk erg belangrijk, maar je moet de zweefparasol ook mooi vinden, en natuurlijk zijn de maten, vorm en mogelijkheden van de parasol ook van groot belang bij het kiezen van je beste zwevende parasol. 

Daarom is het goed dat er veel te kiezen is. Voor wat betreft de mogelijkheden van een goede zweefparasol hebben we hier onder nog wat tips. 


Sorara zweefparasol bij loungeset

Sorara zweefparasol bij loungeset

Tips kiezen beste zweefparasol

Deze tips kunnen je behulpzaam zijn bij het kiezen van je persoonlijk beste zwevende parasol..

De zweefparasol vorm

Een zweefparasol is een parasol met de steel en voet niet in het midden van de parasol, maar aan de zijkant. De parasol lijkt dus te zweven boven de loungeset of tuinset, en je hebt geen last van de steel en parasolvoet. 

Daarom wordt er tegenwoordig bijna altijd gekozen voor een zweefparasol als men een parasol voor boven een tuinset koopt.

Vierkante zweefparasol Garden Impressions

Vierkante zweefparasol Garden Impressions


De vorm van de zwevende parasol kan echter verschillen. De traditionele parasol is rond van vorm, en dat geldt ook voor de veel zwevende parasols. 

Een vierkante of rechthoekige vorm kan echter heel handig zijn als de parasol bij een muur of schutting wordt geplaatst. De uitgeklapte zweefparasol kan dan aansluiten op deze schutting of muur en zo volledige schaduw geven op dat deel van het terras. Daarom wordt er bij een zwevende parasol vaak gekozen voor een vierkante zweefparasol of een rechthoekige zweefparasol

Ook ovale en halfronde zweefparasols komen voor maar deze zwevende parasols zijn wel meer zeldzaam.

De grootte van een zwevende parasol kan flink verschillen. Er zijn kleine zweefparasols met een doorsnede van nog geen anderhalve meter, maar ook grote zweefparasols met een diameter van meer dan 350 cm.

De parasol voet van de zweefparasol

Zweefparasols zijn te koop als zweefparasol met voet en zonder voet. Een zweefparasol heeft een voet nodig, maar deze wordt dus niet altijd meegeleverd. Vaak hebben kopers al een parasol voet of willen ze zelf een parasolvoet uitkiezen en apart kopen.

Een kleine parasol wordt vaak in een parasolvoet geplaatst. Dat is een betonnen voet of een bak die je met water of zand vult op deze te verzwaren. 

Veel zwevende parasols zijn echter dusdanig groot dat zo'n verplaatsbare parasolvoet niet voldoende steun biedt om omwaaien te voorkomen als de parasol uitgeklapt is bij sterke wind.. 


Vonroc parasoltegels

Vonroc parasoltegels


De voet van de zweefparasol is dan een metalen kruis dat doormiddel van tegels stevig op zijn plek wordt gehouden. Je kunt daar grote terrastegels of betonnen gewichten voor gebruiken. Deze worden soms bij een grote zweefparasol meegeleverd, maar anders kun je goedkoop aan tegels komen via Marktplaats of de bouwmarkt. 

Ook zijn er speciale parasoltegels te koop, die omdat ze speciaal voor een parasol ontworpen zijn veel mooier ogen (zie foto).


Kijk de zweefparasol aanbiedingen voor aanbiedingen van de beste winkels die goedkoop goede zweefparasols verkopen 

Verstelbare zweefparasol

De beste zweefparasols kun je op diverse manieren stellen om de plek van de schaduw te regelen. Dat kan op diverse manieren. In hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar. De beste zwevende parasol biedt al die drie mogelijkheden. Je kan de parasol dan optimaal naar de zon richten. Bij de overzichten met zweefparasols bovenaan kun je de voor jou gewenste instelmogelijkheden aanvinken om zo je beste zwevende parasols te zien.

Goede zweefparasols

Hierboven zie je voorbeelden van mooie en  goede zweefparasols van Garden Impressions en Sorara Outdoor Living. Deze twee merken behoren tot de beste zweefparasol fabrikanten. Maar er zijn meer goede merken zoals Ambiance, Tectake, SenS-Line, MaxxGarden, Vonroc, Alice's Garden. Platinum en 4 Seasons Outdoor.

Bij de bovenstaande overzichten met zwevende parasols en bij de zweefparasol aanbiedingen van de beste winkels hier onder vind je ze allemaal.


Zie ook: 


Samenvatting:
De zweefparasol / zwevende parasol is de meest populaire en voor de meeste mensen beste parasol omdat je bij een zweefparasol veel minder last hebt van de steel en de parasolvoet. Maar wat is de beste zweefparasol uit de test? Alle beste zweefparasols (met 5 sterren) vind je bovenaan. Daar vind je ook een overzicht met de gegevens van alle zweefparasols waaruit je makkelijk de voor jou persoonlijk beste zweefparasol / beste zwevende parasol kunt kiezen.