Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test autostoeltjes voor de baby, 4 testwinnaars

Redactie     13:21    


Bij een autostoeltjes test van de ADAC (de Duitse collega's van de ANWB)  en de ICRT (International Consumer Research & Testing) hebben autostoeltjes getest. Vier autostoeltjes voor de baby haalde de hoogste scores. Het betreft twee autostoeltjes van Cybex, één van Recaro, en een Maxi-Cosy autostoeltje. Hier de beste autostoeltjes uit de test.


>>> TIP: Deze vier autostoeltjes (en nog veel meer goede autostoelen en autozitjes)  koop je goedkope online bij de  winkels genoemd bij Beste Autostoeltje Kopen. Daar vind je ook de top 10 van kinderstoeltjes voor in de auto.

Beste baby autostoeltje met Isofix:  Recaro Privia

De Recaro Privia is een echte topper, want niet alleen bij de ADAC maar ook eerder bij Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) behaalde de Recaro Privia de hoogste score. De Recaro Privia met Isofix-base is de beste van allemaal uit de test van autostoeltjes voor de baby.


Dit baby autostoeltje is licht (3,7 kilo) en via de ergonomische draagbeugel makkelijk te dragen. De schouderondersteuning, de schouderriemen en de hoofdsteun vormen één geheel wat zowel voor het ligcomfort als de veiligheid een sterk punt is. Het voorkomt wegglijden en is extra sterk en daarmee goed bestand tegen klappen.

De Recaro Privia is niet alleen zeer geschikt voor de auto, maar ook voor gebruik als babystoeltje in het vliegtuig. Kijk bij het bovenstaande Beste Autostoeltje kopen voor aanbieders, prijzen en meer informatie over de Recaro Privia.


Beste baby autostoeltje met base voor autogordels: Cybex Aton Q 

Zoek je het beste autostoeltje voor de baby met base, die je aan de autogordel bevestigd? Dan is de Cybex Aton Q het beste autostoeltje uit de test van de ADAC. De Nederlandse consumentenbond beoordeelde de Cybex Anton Q als beste en ook de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest beoordeelt dit autostoeltje goed.


De Cybex Aton Q is een autostoeltje geschikt voor baby's en kleine kinderen tot 18 maanden of 13 kilo. Het is een draagstoeltje zodat je de baby er ook buiten de auto makkelijk in kunt meenemen. Je kunt hem ook plaatsen op het onderstel van buggy of kinderwagen.

De kleinste babies kunnen in dit Cybex autostoeltje, zelfs te vroeg geborenen. De kleinsten worden namelijk in zo'n houding gehouden dat hoofd, nek en borst op één lijn liggen. Deze houding voorkomt de kans op verstikking.

De hoofdsteun is in acht posities te plaatsen waardoor je het stoeltje met de baby kan laten meegroeien. Bij het verstellen van de hoofdsteun wordt de gordelhoogte automatisch mee aangepast. De hoodsteun zorgt er voor dat het kindje altijd in de juiste positie blijft liggen, ook het het slaapt.Het LSP systeem van het best geteste Cybex autostoeltje beschermt het kind extra tegen klappen vanuit de zijkant en een grote zonnekap voorkomt oververhitting door een teveel aan zon. Alles aan dit autostoeltje ademt de kwaliteit uit waar Cybex zo bekend om staat. Kijk bij het bovenstaande Beste Autostoeltje kopen voor de actuele laagste prijs van de  Cybex Aton Q.


Beste vrijstaande baby autostoeltje uit test: Cybex Aton 5

Ook als vrijstaand autostoeltje voor de baby, bevestigd aan de autogordel, haalde de Cybex Aton Q de hoogste score in de autoto. Deze eer moet de Anton Q echter delen met twee andere beste baby autostoeltjes, waaronder de Cybex Anton 5.


De eigenschappen van de Cybex Anton 5 zijn vergelijkbaar met die van de Cybex Anton Q, maar de Anton 5 koop je zonder base (een basisstation waarop je het autostoeltje bevestigd) waardoor dit autostoeltje minder gebruiksvriendelijk is maar wel een stuk goedkoper. Kijk ook voor deze (actuele) prijzen bij het bovenstaande Beste Autostoeltje kopen.

Beste vrijstaande baby autostoeltje uit test: Maxi-Cosi Pebble Plus

Het derde vrijstaande autostoeltje voor de baby met de hoogste score in de ADAC autostoeltjestest is de Maxi-Cosi Pebble Plus. In tegenstelling tot de gewone Maxi-Cosi Pebble autostoeltjes werkt de Plus-versie volgens het i-Size waarbij je de Isofix-aansluitingen gebruikt. Je kan dit Maxi-Cosi autostoeltje dus zowel los als bevestigd aan Isofix punten.De Maxi-Cosi Pebble Plus is bedoeld voor kindjes tot een lengte van 75 cm. Het autostoeltje is voorzien van een comfortabele baby-hugg verkleiner.

Kijk bovenaan bij Beste Autostoeltje Kopen voor alle informatie, prijzen en specificatie van deze en andere goede autostoeltjes. Je vind daar ook de top 10 van autostoeltjes.

Zie ook: Meer autostoeltjes testen

Foto bovenaan: Recaro

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.