Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste DECT telefoon thuis

 

De Panasonic DECT telefoon is de beste DECT telefoon uit de test. 


Een DECT telefoon is een draadloze huistelefoon. Hij bestaat uit een basisstation (verbonden met de vaste telefoonlijn) en één of meerdere handsets. Wij kijken hier naar de beste DECT telefoon voor thuis. 


Het betreft de telefoons uit de Panasonic KX-TG 68 serie.  Deze beste DECT telefoon koop je met 1, 2 of 3 handhelds (draadloze telefoons).

Deze test is uitgevoerd door de experts van de DECTtelefoonshop.  Deze telefoons zijn te koop bij de aanbevolen winkels genoemd bij Beste DECT Telefoon Kopen. Daar vind je ook een DECT Telefoon Keuzehulp en de DECT Telefoon Top 10. 


Beste DECT telefoon: Panasonic KX-TG68 serie

De best geteste Panasonic DECT telefoon koop je met 1, 2 of 3 handsets. . De kwaliteit en mogelijkheden van deze Panasonic DECT-set zijn zeer groot.Zo beschikt het systeem over een ingebouwd antwoordapparaat en kun je 120 contacten in het adresboek opslaan. Nummerherkenning is aanwezig en als de beller in het adresboek staat wordt zijn of haar naam op het display van de handheld getoond. Door de grote toetsen en het duidelijk verlichte scherm zijn deze DECT telefoons ook door ouderen heel goed te gebruiken.

Ook een handsfree functie, noise reduction, nummerblokkering en onderling doorverbinden zijn aanwezig op deze beste DECT telefoonset uit de test. Het antwoordapparaat kan 30 minuten aan berichten bevatten. Het is zelfs mogelijk je automatisch een sms te laten sturen als er een gesprek wordt ingesproken. Deze kun je dan van elders via een andere telefoon uitluisteren.Kijk bij het bovenaan genoemde Beste DECT Telefoon Kopen voor de goedkoopste winkels, een DECT telefoon Top 10 en een Keuzehulp voor telefoons voor de vaste telefoonlijn.

Zie ook: Meer testen DECT telefoons


Onderwerp:
De Panasonic DECT telefoon is als beste huistelefoon getest. Deze beste DECT telefoon is te koop in versies met verschillende aantal handhelds. Deze beste DECT telefoon is heel aantrekkelijk geprijsd en daarmee een echte beste koop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *