Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste DECT telefoon

Redactie     16:18    


Een DECT telefoon is een draadloze huistelefoon. Hij bestaat uit een basisstation (verbonden met de vaste telefoonlijn) en één of meerdere handsets. Wij kijken hier naar de beste DECT-telefoon met meerdere handsets en de beste DECT-telefoon met één handset uit de test van vaste telefoons.


Deze test is uitgevoerd door de experts van de DECTtelefoonshop. Deze telefoons zijn te koop bij de aanbevolen winkels genoemd bij Beste DECT Telefoon Kopen. Daar vind je ook een DECT Telefoon Keuzehulp en de DECT Telefoon Top 10.

Beste DECT telefoon met meerdere handsets: Panasonic KX-TG6823

Deze Panasonic DECT telefoon koop je met 2 of 3 handsets. Voor een set met drie telefoons ben je nog geen 80 euro kwijt wat erg voordelig is. Ook de kwaliteit en mogelijkheden van deze Panasonic DECT-set zijn zeer groot.Zo beschikt het systeem over een ingebouwd antwoordapparaat en kun je 120 contacten in het adresboek opslaan. Nummerherkenning is aanwezig en als de beller in het adresboek staat wordt zijn of haar naam op het display van de handheld getoond. Door de grote toetsen en het duidelijk verlichte scherm zijn deze DECT telefoons ook door ouderen heel goed te gebruiken.

Ook een handsfree functie, noise reduction, nummerblokkering en onderling doorverbinden zijn aanwezig op deze beste DECT telefoonset uit de test. Het antwoordapparaat kan 30 minuten aan berichten bevatten. Het is zelfs mogelijk je automatisch een sms te laten sturen als er een gesprek wordt ingesproken. Deze kun je dan van elders via een andere telefoon uitluisteren.

Beste DECT telefoon met 1 handset: Panasonic KX-TG6821

Heb je genoeg aan één telefoontoestel? Dan is de Panasonic KX-TG6821 voldoende. Over deze DECT telefoon kunnen we kort zijn, want het is dezelfde telefoon als de bovenstaande set met 3 handhelds, maar dan met slechts 1 telefoon. Dat scheelt je 30 euro in de aanschaf, en dat is een mooie besparing als je toch niet meer dan 1 toestel nodig hebt.


Kijk bij het bovenaan genoemde Beste DECT Telefoon Kopen voor de goedkoopste winkels, een DECT telefoon Top 10 en een Keuzehulp voor telefoons voor de vaste telefoonlijn.

Zie ook: Meer testen DECT telefoons


Onderwerp:
De Panasonic DECT telefoon is als beste huistelefoon getest. Deze beste DECT telefoon is te koop in versies met verschillende aantal handhelds. Deze beste DECT telefoon is heel aantrekkelijk geprijsd en daarmee een echte beste koop.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.