Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste elektrische snoeischaar voor buxus of kleine struiken

Redactie     12:10    


Ook voor het snoeien van een buxus of kleine heg of struik is een elektrische heggenschaar erg handig. Maar alleen voor kleine struiken ga je natuurlijk geen grote heggenschaar kopen. Gelukkig zijn er ook kleine elektrische heggenschaartjes / snoeischaren voor het lichte werk. Hier kijken we naar de beste elektrische snoeischaar voor een buxus of kleine struik uit de test.

>>> Tip 1: Ben je op zoek naar een heggenschaar voor een middelgrote of grote heg? Kijk dan bij de andere testen van heggenscharen.

>>> Tip 2: Kijk op Beste Heggenschaar Kopen voor de heggenscharen top 10, de beste winkels om goedkoop een heggenschaar / snoeischaar te kopen en voor een Heggenschaar Keuzehulp met alle informatie, prijzen, reviews en gebruikerservaringen.

Beste elektrische snoeischaar buxus / kleine heg: Wolf Garten BS 80 (met accu)

De experts van de Heggenschaarshop (zie Beste Heggenschaar Kopen) kiezen voor de Wolf Garten BS 80 voor het kleine snoeiwerk. Het is een complete elektrische snoeischaar die bovendien is voorzien van een krachtige accu die sterk genoeg is om meer dan anderhalf uur non-stop mee te werken.


De meslengte van deze elektrische snoeischaar / heggenschaar bedraagt 17 centimeter en de afstand tussen de messen 12 millimeter. Dat betekent dat je takken kunt snoeien van maximaal 1,2 centimeter dik. Dat maakt de Wolf Garten BS 80 ook geschikt voor het snoeien van wat dikkere takken en wat grotere heggen.

Doordat de messenbalk kantelbaar is kun je altijd in een plezierige houding werken. De elektrische snoeischaar komt met een grasmes en een buxusmes en een bewaarkoffer. Je kunt de Wolf Garten BS 80 dus ook als elektrische grasschaar gebruiken. Ook een 7,2 volt 2,2 Ah Li-Ion accu en een oplader worden meegeleverd met deze beste elektrische snoeischaar uit de test.Kijk bij het bovenstaande Beste Heggenschaar Kopen wat de laagste actuele winkelprijs is van dit elektrische snoeimes en andere snoeimessen en heggenscharen.

Zie ook: Meer testen snoeischaren
Publicatie test: juni 2017

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.