Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste gasbarbecue, eenvoudig

Redactie     12:42    


Gasbarbecues heb je in vele soorten. Van uitgebreide buitenkeukens, met vele gaspitten, tot meer eenvoudige gasbarbecues. Hier kijken we naar de laatste soort barbecues. De best geteste gasbarbecues met één brander.

Het BBQcenter heeft de Outdoorchef City Gas getest als beste gasbarbecue voor een heel gezin. Maar dat kleine gezin kun je ruim nemen. Je kunt op deze al beste koop aangewezen gasbarbecue namelijk voor 8 personen grillen.

De Outdoorchef City Gas is te koop bij het Coolblue BBQcenter. Kijk voor deze, en andere goede winkels om een barbecue te koop op Beste Barbecue Kopen.

Naast de beste winkels om BBQ's tegen de laagste prijs te kopen vind je op Beste Barbecue Kopen ook een BBQ Keuzehulp en de Barbecue Top 10 van beste barbecues.

Beste eenvoudige gasbarbecue test: Outdoorchef City Gas

De Outdoorchef City Gas 420G Tripod is door het BBQcenter aangewezen als beste koop als je een goede gasbarbecue zoekt voor het gezin. Het is geen uitgebreide (dure) buitenkeuken waarop je op meerdere gaspitten een hele maaltijd kunt bereiden, maar een eenvoudige maar zeer goede gasbarbecue met één brander. Een goed en eenvoudig te bedienen alternatief voor een houtskoolbarbecue of een elektrische barbecue.


Kies voor deze barbecue als je snel en makkelijk wilt barbecueën voor het hele gezin of een groepje vrienden. Deze gasbarbecue is ook uitstekend geschikt voor het barbecueën op campings, vakantieparken, bossen, parken en recreatieterreinen waar het barbecueën met houtskool of open vuur niet is toegestaan. Barbecueën op gas en veilig en bovendien veel makkelijker te realiseren dan barbecueën op houtskool.

Je kunt met een gasbarbecue wokken en grillen daarmee de temperatuur heel goed regelen. De Outdoorchef City Gas is een echte kogelbarbecue om te zien. Door zijn vorm kun je (met gesloten kap) het vlees, vis, groente en andere gerechten garen zonder te draaien. Door de Outdoorchef-trechtertechnologie kun je de beste gasbarbecue uit de test voor verschillende kookstijlen gebruiken. Door de grote opening naar boven te richten kun je de hitte gelijkmatig verdelen, maar je kunt er ook voor kiezen (door de trechter om te draaien) te wokken of grillen op zeer hoge temperaturen.

Zelfs pizza's kun je bakken op deze zeer goede gasbarbecue.

De werkhoogte van 75 centimeter is aangenaam en de ingebouwde thermometer en uitneembare vetopvangbak maken deze beste gasbarbecue nog aangenamer in het gebruik.  Een uitstekende gezinsbarbecue op gas!

Kijk bij het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen voor deze en andere barbecues tegen de laagste prijs!

Publicatie test: juni 2017
Meer barbecue testenFoto's: Outdoorchef

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.