Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste mobiele airco

Redactie     15:29    


Wat is de beste mobiele kamer voor een middelgrote ruimte? Een mobiele airco van DeLonghi kwam als beste uit deze test. Deze verplaatsbare airco kan kamers tot 80 kubieke meter koelen. Dat maakt deze mobiele airco geschikt voor een huiskamer, kleinere kantoorruimte, grote slaapkamer of andere middelgrote kamer.


Deze test werd uitgevoerd door de experts van de Ventilatorstore. Deze DeLongi airco is daar te koop. Kijk bij Beste Airco Kopen voor het webadres van deze online winkel en andere goede aanbieders van airco's.

Beste mobiele airco middelgrote ruimte: DeLonghi Pinguino Air-to-Air PAC N81

De DeLonghi Pinguino Air-to-Air PAC N81 is een veelzijdige mobiele airco. Naast koelen kan de DeLonghi Pac N81  namelijk ook ventileren (lucht verplaatsen, zoals een ventilator) en de lucht ontvochtigen. Dat zijn twee extra functies. Ventileren kun je gebruiken als het niet warm genoeg is om de airconditioning-functie te gebruiken en het ontvochtigen zorgt er voor dat de lucht niet klam aanvoelt.


Een ander sterk punt voor deze als best geteste DeLonghi airco is dat deze met een geluidsopbrengst van 52 decibel stil is. Dit maakt deze mobiele airco ook zeer geschikt voor gebruik op een slaapkamer of studeerkamer.

Kijk bij het bovenstaande Beste Airco Kopen voor de actuele laagste prijs van deze mobiele airco en andere goede airco's voor thuis en kantoor. Je vindt er ook de airco top 10.


Zie ook: Alle testen van airco's

Foto's: DeLonghi

Onderwerpen:
Test mobiele airco beste koop,  DeLonghi pac n81 test, goede airco mobiel, beste mobiele airco test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.