Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste navigatiesysteem met verkeersinformatie

Redactie     13:45    


Actuele verkeersinformatie is een niet te onderschatten onderdeel van een goed navigatiesysteem. Je hebt immers veel minder aan een navigatie je een lange file instuurt terwijl er een veel snellere alternatieve route beschikbaar is.  Van een navigatiesysteem met verkeersinformatie heb je altijd profijt, terwijl een navigatiesysteem zonder verkeersinformatie je eigenlijk alleen maar de weg wijst op plaatsen waar je vreemd bent. Daarom hier de uitslag van een test van navigatiesystemen met verkeersinformatie.


De experts van de GPSshop kiezen voor de TomTom GO 50 Europe als beste koop. Dit opvallend laag geprijsde navigatiesysteem biedt vele extra's zoals verkeersinformatie, gratis updates, snelheidslimieten en spraakbediening.

>>> TIP: De TomTom GO 50 Europe koop je goedkoop bij de GPSshop en andere aanbevolen winkels. Kijk op Beste Navigatiesysteem Kopen voor de goedkoopste winkels, een Navigatie Keuzehulp en de top 10 van navigatiesystemen.

Beste navigatie met verkeersinformatie: TomTom GO 50 Europe

Voor een opvallend lage prijs een TomTom navigatiesysteem met alles er op en er aan. Inclusief de wegenkaarten van Europa met levenslang gratis updates. Het is niet voor niets dat dit navigatiesysteem met verkeersinformatie tot beste koop is uitgeroepen. De prijs / kwaliteit verhouding van deze navigatie is bijzonder goed.

Kijk bij het bovenstaande Beste Navigatiesysteem Kopen voor de actuele laagste prijs.Voor de files en andere actuele verkeersinformatie is wel een smartphone met data-verbinding nodig. Via Bluetooth en deze smartphone maakt de TomTom GO 50 contact met de server met verkeersinformatie. Op die manier is altijd de meest recente verkeersinformatie en file-informatie beschikbaar, niet alleen op snelwegen maar ook op provinciale wegen en in de stadscentra.

Ook handig, en vooral veilig: De TomTom GO 50 is met de stem te bedienen. Je hoeft je handen dus niet van het stuur te halen om een route in te stellen of te wijzigen.

TomTom heeft de kaarten voorzien van herkenningspunten zoals gebouwen en oriƫntatiepunten die in 3D worden weergegeven. Zo lijkt het beeld op het scherm van het navigatiesysteem sterk op hetgeen je via je voorruit ziet, wat het navigeren veel makkelijker maakt.

De TomTom GO 50 Europe wordt geleverd met een houder met zuignap, een autolader en een USB-kabel om het navigatiesysteem met je computer te verbinden. En natuurlijk worden de kaarten van Europa meegeleverd zodat je ook op vakanties in het buitenland optimaal van je TomTom navigatiesysteem kunt profiteren.

Kijk voor deze en alle andere goede navigatiesystemen tegen de laagste prijs bij het bovenstaande Beste Navigatiesysteem Kopen.

Publicatie test: 8 juni 2017
Meer testen van navigatiesystemen

Foto's: TomTom

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.