Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste sapcentrifuge / slowjuicer

Redactie     18:29    


Met een sapcentrifuge (slowjuicer) maak je heel gemakkelijk zelf vruchtensap, groentesap of een combinatie daarvan. Door langzaam te centrifugeren met deze beste sapcentrifuges / slowjuicers bevat deze geperste sap extra veel vitaminen en wordt er extra veel sap gewonnen. Dit zijn de als beste sapcentrifuge geteste sapcentrifuges en slowjuicers.

Alle informatie in de Sapcentrifuge Keuzehulp

Kijk in de Sapcentrifuge Keuzehulp van Coolblue hieronder voor alle informatie over deze en andere sapcentrifuges die getest zijn. Je kunt de sapcentrifuges (juicers) daar bovendien goedkoop kopen.


Beste goedkope sapcentrifuge: Emerio SJ-108176

Een goede betaalbare slowjuicer die door een lage snelheid van 35 omwentelingen per minuut in staat is om heel veel sap uit je groente of fruit te persen. Ook bij harde fruit en groente. Ook blijven bij deze slowjuicer de vitaminen en mineralen goed behouden.


Bij de Emerio slowjuicer worden twee kannen meegeleverd. In één kan komt het sap terecht, in de ander de pulp van het fruit of groente. De droge pulp bewijst hoe veel sap deze sapcentrifuge kan winnen. Door de smalle opening moet je groter groente en fruit wel eerst in stukken snijden.

Beste sapcentrifuge voor dagelijks gebruik: Philips Avance Masticating Juicer HR1946/70

Pers je dagelijks een sapje? Kies dan voor de Philips Avance Masticating Juicer. Ook dit is een slowjuicer, maar uitgebreider dan de Emerio. Hiermee maak je sappen en smoothies van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, zelfs met bladgroente en noten kan deze Philips sapcentrifuge overweg.


De Philips Avance Masticating Juicer splitst de cellen van het groente en fruit waardoor de vitaminen in het sap terecht komen. Reinigen van de slowjuicer is makkelijk en deze Philips sapcentrifuge beschikt over een druppelstop zodat het aanrecht mooi schoon blijft.

Beste sapcentrifuge: Solis Juice Fountain Multi Type 847

Wil je het beste van het beste? Kies dan voor deze  1500 watt Solis sapcentrifuge. Een professioneel apparaat waarmee je zowel snel als langzaam kunt centrifugeren. Je kunt uit wel vijf snelheden kiezen. Het is dus een sneldraaiende sapcentrifuge en slowjuicer in één.

Dankzij de pureerschijf maak je niet alleen sappen maar ook smoothies. En dankzij de sterke motor en grote vulopening van 8,4 centimeter kunnen grote stuken fruit meteen de sapcentrifuge in.


Zoals we al schreven, dit is een professioneel apparaat. De Solis sapcentrifuge is geschikt voor grote hoeveelheden sap. De  pulp wordt opgevangen in een 3 liter reservoir, en de sap komt terecht in een 1,2 liter grote sapkan.

Kijk bij de Coolblue Keuzehulp bovenaan voor informatie, tests, reviews en gebruikerservaringen van alle goede sapcentrifuges.

Zie ook: Meer testen sapcentrifuges
Publicatie test: juni 2017
Foto bovenaan: Philips

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.