Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietsendragers voor op de caravan is de disseldrager

Redactie     01:00    


Voor montage op de caravan heb je een ander soort fietsendrager nodig dan voor op de auto. Deze monteer je niet op een trekhaak maar bijvoorbeeld op de dissel van de caravan. Daarom heten de fietsendrager die je tussen de auto en de caravan plaatst een disseldrager. Hier kijken we naar deze beste fietsendrager voor op de caravan, de disseldrager.

Nederland staat bekend om zijn vele fietsen en Nederland staat bekend om zijn vele caravans, maar het aanbod aan goede disseldragers is in Nederland helaas karig. Daarom dit keer geen test maar een overzicht van disseldragers die in Nederland online besteld kunnen worden.


Zoek je toch een ander soort fietsendrager? Een fietsdrager voor op het dak, op de achterklep of op de trekhaak? Kijk bij Beste Fietsendrager Kopen waar je goede fietsendragers in alle soorten tegen de laagste prijs kunt kopen. Je vind daar onder andere ook de fietsendrager top 10 en een keuzehulp met alle gangbare fietsendragers.

Op de foto's zie je de Uebler DT1 disseldrager gedemonstreerd, een populaire disseldrager die momenteel helaas niet mee verkrijgbaar is. Goede disseldragers die nog wel te koop zijn vind je in het bovenstaand overzicht met disseldragers.Een disseldrager is de beste fietsendrager voor de caravan. Een disseldrager is relatief goedkoop, licht en makkelijk aan te brengen.

Ga je met de caravan op vakantie? En wil je de fietsen meenemen? Dan is een disseldrager een goede en voordelige fietsendrager voor de caravan. Zo hou je je caravan tijdens de reis schoon en vrij van fietsen.Kijk op het bovengenoemde beste Fietsendrager Kopen voor de goedkoopste aanbieders, veel meer fietsendragers (ook de Fietsendrager Top 10), een Fietsendrager Keuzehulp en meer testen van fietsen.

Foto's: Uebler disseldrager
Meer fietsendrager tests


Onderwerp:
De disseldrager is de beste fietsendrager voor op de caravan. Een disseldrager kun je niet los van de caravan gebruiken, maar verder heeft de disseldrager vele voordelen. Hierboven vind je een overzicht met disseldragers. Zoek je een ander soort fietsendrager voor caravan of auto? Kijk dan bij het bovengenoemde Beste Fietsendrager Kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.