Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: fietsendragers voor op de caravan (beste disseldrager)

Redactie     12:39    


Voor montage op de caravan heb je een ander soort fietsendrager nodig dan voor op de auto. Deze monteer je niet op een trekhaak maar bijvoorbeeld op de dissel van de caravan. Daarom heten de fietsendrager die je tussen de auto en de caravan plaatst een disseldrager. Maar wat is het beste fietsenrek voor op de caravan? Hier de beste caravan fietsendrager uit de test.


Deze test is uitgevoerd door het Fietsendrager Center. Kijk bij Beste Fietsendrager Kopen waar je de als best geteste fietsendrager en andere goede fietsendragers tegen de laagste prijs kunt kopen. Je vind daar onder andere ook de fietsendrager top 10 en een keuzehulp met alle gangbare fietsendragers.


Beste fietsendrager caravan: Uebler DT1

De experts van het Fietsendrager Center kiezen voor de Uebler DT1 als beste fietsendrager voor op de caravan. Er kunnen twee fietsen op deze fietsdrager, dat mogen ook (zwaardere) elektrische fietsen zijn. De Uebler DT1 is namelijk een sterke en veilige fietsendrager voor op de caravan.De maximale belading van deze beste fietsendrager uit de test bedraagt 60 kilo. Maar let ook op de maximale belading van de auto (de kogeldruk).

De Uebler DT1 is ook een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor de caravan. Hij is makkelijk te monteren, heel licht van gewicht (nog geen 5 kilo) en om te klappen zodat je de disselkast van de caravan nog kunt gebruiken als de drager aangebracht is.

Ga je met de caravan op vakantie? En wil je de fietsen meenemen? Dan is de  Uebler DT1 een goede en voordelige fietsendrager voor de caravan. Zo hou je je caravan tijdens de reis schoon en vrij van fietsen.Kijk op het bovengenoemde beste Fietsendrager Kopen voor de goedkoopste aanbieders, veel meer fietsendragers (ook de Fietsendrager Top 10), een Fietsendrager Keuzehulp en meer testen van fietsen.

Publicatie test: juni 2017
Meer fietsendrager tests

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.