Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test grastrimmers. Beste grastrimmer en beste koop

Redactie     17:19    


De kantjes er af lopen? Dat kan ongestraft met een goede grastrimmer. Met een grastrimmer (ook wel kantenmaaier of strimmer genoemd) kunt je grasranden bijwerken en makkelijk stukken gras maaien waarbij je met een grasmaaier niet kunt komen. Zo'n gazontrimmer is een handig stuk tuingereedschap dat niet duur hoeft te zijn. Kijk maar bij maar bij de beste grastrimmers uit de grastrimmer test.


Deze test is in Duitsland uitgevoerd door Testsieger. Een hele groot aantal grastrimmers werden bij deze test beoordeeld op prijs, kwaliteit en mogelijkheden.

>>> TIP: Kijk bij Beste Grastrimmer kopen voor winkels die groede grastrimmers tegen de laagste prijs aanbieden, voor de Grastrimmer Top 10 en voor een Grastrimmer Keuzehulp.

Beste grastrimmer: Black & Decker GLC3630L20

Of je nu de grasranden bij wilt werken, of lastige stukjes gras wilt maaien. Deze Black & Decker grastrimmer kan het allemaal aan. Deze trimmer biedt een maaicirkel van 30 centimeter en als je de kop draait kun je er kaarsrechte randjes mee trimmen. Het wisselen van trimmen en knippen gaat snel en makkelijk.


Dankzij de telescopische verstelbare steel en het extra handvat kun je ergonomisch werken in de juiste werkhouding, ook als je langere tijd in de tuin aan het werk bent.

En de 36 volt Li-Ion accu zorgt er voor dat je geen last van snoeren hebt tijdens het trimmen. Maar zo'n dure maakt de grastrimmer natuurlijk wel duurder (zie Beste Grastrimmer Kopen hierboven voor de laagste prijs). Daarom hieronder nog een goedkoper alternatief.

Beste elektrische grastrimmer zonder accu: Wolf-Garten GTE 840

De Wolf-Garten GTE 840 kost maar een euro of 60 en is daarmee een heel betaalbare grastrimmer, en beste koop uit het test. Deze Wolf-Garten tuintrimmer is een handig tuingereedschap voor het bijsnijden van grasranden en het trimmen van je gazon. Ook deze goedkope elektrische grastrimmer beschikt over een telescoopsteel, automatische draadtoevoer en een kantelbare kop. Een prima elektrische grastrimmer tegen een lage prijs!


Zie ook: Meer testen van van grastrimmers

Foto bovenaan: Black & Decker

Onderwerpen:
Beste koop grastrimmers, beste grastrimmer test, Wolf Garten grastrimmers met accu, Black Decker grastrimmers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.