Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test grastrimmers. Beste grastrimmer

Redactie     17:19    


De kantjes er af lopen? Dat kan ongestraft met een goede grastrimmer. Met een grastrimmer (ook wel kantenmaaier of strimmer genoemd) kunt je grasranden bijwerken en makkelijk stukken gras maaien waarbij je met een grasmaaier niet kunt komen. Zo'n gazontrimmer is een handig stuk tuingereedschap dat niet duur hoeft te zijn. Kijk maar bij maar bij de beste grastrimmers uit de grastrimmer test.


Deze test is in Duitsland uitgevoerd door Testsieger. Een hele groot aantal grastrimmers werden bij deze test beoordeeld op prijs, kwaliteit en mogelijkheden.

>>> TIP: Kijk bij Beste Grastrimmer kopen voor winkels die groede grastrimmers tegen de laagste prijs aanbieden, voor de Grastrimmer Top 10 en voor een Grastrimmer Keuzehulp.

Beste grastrimmer: Black & Decker GLC3630L20

Of je nu de grasranden bij wilt werken, of lastige stukjes gras wilt maaien. Deze Black & Decker grastrimmer kan het allemaal aan. Deze beste trimmer biedt een maaicirkel van 30 centimeter en als je de kop draait kun je er kaarsrechte randjes mee trimmen. Het wisselen van trimmen en knippen gaat snel en makkelijk.


Dankzij de telescopische verstelbare steel en het extra handvat kun je ergonomisch werken in de juiste werkhouding, ook als je langere tijd in de tuin aan het werk bent.

En de 36 volt Li-Ion accu zorgt er voor dat je geen last van snoeren hebt tijdens het trimmen. Maar zo'n dure maakt de grastrimmer natuurlijk wel duurder (zie Beste Grastrimmer Kopen hierboven voor de laagste prijs). 

Een goedkopere grastrimmer?

Is de prijs van deze beste grastrimmer uit de test je wat te hoog? Dan kun je kiezen voor een grastrimmer zonder accu (dus met een snoertje). De beste grastrimmers met een snoer vind je bij de onderstaande testen van grastrimmers.

Zie ook: Meer testen van van grastrimmers

Foto's: Black+Decker


Samenvatting:
De Black & Decker GLC3630L20 is als beste grastrimmer getest in een Duitse grastrimmer test. Hierboven een review van deze beste grastrimmer uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.