Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kantenmaaier (strimmer / grastrimmer)

 

De beste kantenmaaier (beste grastrimmer of strimmer). Een kantenmaaier met een goede prijs / kwaliteit verhouding die goed en plezierig trimt.

Beste kantenmaaier test (grastrimmer, strimmer)

De kantjes er af lopen? Dat kan ongestraft met een goede kantenmaaier. Met een kantenmaaier (ook wel gastrimmer of strimmer genoemd) kunt je grasranden bijwerken en makkelijk stukken gras maaien waarbij je met een grasmaaier niet kunt komen. Zo'n gazontrimmer is een handig stuk tuingereedschap dat niet duur hoeft te zijn. Kijk maar bij maar bij de beste kantenmaaiers uit de kantenmaaier test.


Deze test is in Duitsland uitgevoerd door Testsieger. Een hele groot aantal kantenmaaiers werden bij deze test beoordeeld op prijs, kwaliteit en mogelijkheden.

>>> TIP: Kijk bij Beste Grastrimmer kopen voor winkels die goede kantenmaaiers / grastrimmers tegen de laagste prijs aanbieden, voor de Grastrimmer Top 10 en voor een Grastrimmer Keuzehulp.

Beste kantenmaaier test: Black & Decker GLC3630L20

Of je nu de grasranden bij wilt werken, of lastige stukjes gras wilt maaien. Deze Black & Decker kantenmaaier kan het allemaal aan. Deze beste trimmer biedt een maaicirkel van 30 centimeter en als je de kop draait kun je er kaarsrechte randjes mee trimmen. Het wisselen van trimmen en knippen gaat snel en makkelijk.Beste kantenmaaier test: Black+Decker

Beste kantenmaaier test: Black+Decker


Dankzij de telescopische verstelbare steel en het extra handvat kun je met deze kantenmaaier ergonomisch werken in de juiste werkhouding, ook als je langere tijd in de tuin aan het werk bent.

En de 36 volt Li-Ion accu zorgt er voor dat je geen last van snoeren hebt tijdens het trimmen. Maar zo'n dure accu maakt de grastrimmer natuurlijk wel duurder (zie Beste Grastrimmer Kopen hierboven voor de laagste prijs). 

Een goedkope kantenmaaier?

Is de prijs van deze beste kantenmaaier uit de test je wat te hoog? Dan kun je kiezen voor een goedkope kantenmaaier zonder accu (dus met een snoertje). De beste kantenmaaiers met een snoer vind je bij de onderstaande testen van grastrimmers.

Zie ook: Meer testen van van grastrimmers

Foto's: Black+Decker kantenmaaier


Samenvatting:
De Black & Decker GLC3630L20 is als beste kantenmaaier getest in een Duitse kantenmaaier test. Hierboven een review van deze beste kantenmaaier uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.