Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test zakloze stofzuigers: Beste stofzuiger zonder zak

Redactie     16:16    


Een stofzak is tegenwoordig lang niet altijd meer nodig bij een stofzuiger. Er komen namelijk steeds meer stofzuigers waarbij het vuil in een stofbak terecht komt die geleegd kan worden. Zo'n stofzuiger zonder zak  scheelt stofzuigerzakken en dus geld. Hier de uitslag van een test van zakloze stofzuigers.


De experts van de Stofzuigerstore kiezen voor de Dirt Devil Rebel 24 HF als beste stofzuiger zonder zak. Deze zakloze stofzuiger is evenals alle andere goede stofzuigers te vinden bij de Stofzuigerstore en andere aanbevolen winkels op Beste Stofzuiger Kopen. Op deze pagina van de consumentensite Beste Kopen vind je ook de Stofzuiger Top 10 en een Stofzuiger Keuzehulp.

Beste zakloze stofzuiger:  Dirt Devil Rebel 24 HF

De  Dirt Devil Rebel 24 HF is een laag geprijsde maar goede stofzuiger zonder zak. Deze zakloze stofzuiger wordt geleverd met een meubelzuigmond. combiborstel en een zachte parketborstel die je vloeren niet beschadigd. Ook de wieltjes zijn zacht voor je kostbare vloer. Dankzij de omschakelbare zuigmond schakel je probleemloos over van harde vloeren naar zachte vloeren.Een ander sterk punt van deze beste stofzuiger zonder zak is dat deze door het HEPA 13-filter zeer geschikt is voor huishoudens waarin iemand last heeft van een stofallergie.

Ook is het gewicht van deze zakloze stofzuiger laag (slechts 4,5 kilo) waardoor je hem makkelijk door het hele huis mee kunt nemen. Het snoer is zes meter lang.Kortom, de Dirt Devil Rebel 24 HF draadloze stofzuiger is een heel goede stofzuiger zonder stofzak, ook voor allergie-patiƫnten. En dat allemaal tegen een opvallend lage prijs.

Wat kost deze beste stofzuiger zonder zak uit de test? Kijk bij het bovenstaande Beste Stofzuiger Kopen voor de laagste actuele winkelprijs.

Publicatie test: juni 2017
Meer testen van stofzuigers

Tip: Kies de beste stofzuiger

Hieronder vind je de Keuzehulp van Coolblue. Per ondergrond of soort gebruiker geven ze de beste stofzuiger aan. Bijvoorbeeld de beste stofzuiger voor mensen met een allergie, de beste energiezuinige stofzuiger en de beste stofzuiger voor parket. Ook vind je er de Stofzuiger Keuzehulp die je helpt bij het vinden van de stofzuiger die het best bij je wensen past (tegen de laagste prijs).,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.