Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wasdroger test: 3 best geteste condensdrogers

Redactie     11:12    


Een condensdroger is een eenvoudige, en daarmee ook relatief goedkope wasdroger. Een condensdroger verwarmt de was zodat het vocht tot condens verdampt. Het vocht komt vervolgens in een reservoir terecht dat na het drogen geleegd moet worden. Maar de meeste condensdrogers kun je ook op een afvoer aansluiten. Hier drie beste condensdrogers uit de test.

Deze test is uitgevoerd door AO. Het Britse AO is één van de grootste online verkopers van condensdrogers en andere wasdrogers in Europa. Hun experts testen alle wasdrogers uitgebreid als deze op de markt komen. De beste wasdrogers uit de test (rekening houdend met de prijs) worden tot Best  Buy (beste koop) uitgeroepen. Deze eer viel de onderstaande drie condensdroger te beurt.

TIP: Deze condensdrogers koop je goedkoop online bij de winkels genoemd op Beste Wasdroger Kopen. Daar vind je ook de Wasdroger Top 10 en een Wasdroger Keuzehulp.

Siemens WT44E177NL wasdroger

Met een richtprijs van 369 euro (kijk altijd op het bovenstaande Beste Wasdroger Kopen voor de laagste actuele prijs) niet de goedkoopste condensdroger, maar dit is wel een heel goede prijs voor een wasdroger met zo'n hoge kwaliteit. De Siemens WT44E177NL condensdroger droogt 7 kilo was in één keer en met het sneldroog-programma hoeft dat maar 40 minuten te duren. Sensoren zorgen ervoor dat de was nooit langer droogt dan strikt noodzakelijk is.Zoek je een wasdroger om de was in een zo kort mogelijke tijd te drogen dan is de Siemens WT44E177NL de beste condensdroger uit de test.

Zowel de luchtstroom als de temperatuur zijn bij deze wasdroger heel constant wat goed is voor het behoud van je kleding. Ook de bediening via het grote LED-display is een sterk punt van deze wasdroger evenals de geringe trillingen en het geringe geluid dat deze condensdroger produceert.

AEG T5127AC wasdroger

Wil je een goede condensdroger die heel veel verschillende droogprogramma's biedt, dan is de AEG T5127AC condensdroger de beste wasdroger uit de test. Voor iedere was biedt deze condensdroger een geschikt programma, 14 in totaal. Ook deze AEG wasdroger kan 7 kilo was drogen.Sensoren passen de droogtijd aan op gewicht en vochtigheid. Deze AEG condensdroger droogt nooit langer dan nodig is. Verder zorgt de reversende trommel voor een goed gelijk droogresultaat bij alle soorten was.

Indesit IDC 75B wasdroger

Zoek je een goedkope condensdroger die makkelijk te bedienen is en een goed droogresultaat geeft? Dan is deze Indesit condensdroger voor jou de beste uit de test. De richtprijs is slechts 269 euro, een lage prijs voor deze snelle en gebruiksvriendelijke wasdroger die 7 kilo wasgoed kan verwerken.Met 16 droogprogramma's wint deze goedkope Indesit wasdroger het zelfs nog van de bovenstaande AEG. Een nadeel is echter dat deze wasdroger alleen op tijd werkt. Hij stopt dus niet met drogen als de was droog is.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Wasdroger Kopen voor meer goede wasdrogers, de Wasdroger Top 10 en de goedkoopste winkels.

Publicatie wasdroger test: juni 2017
Meer wasdroger testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.