Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wasmachine test: De 5 beste wasmachines

Redactie     13:26    


Wasmachines heb je in vele prijsklassen. Maar wat zijn nu de beste wasmachines voor je geld? Hier de 5 wasmachines die er in de wasmachine test als beste wasmachine of beste koop getest zijn.


Het betreft een test door het Britse AO. In Europa is AO één van de grootste online aanbieders van wasmachines. En AO verkoopt niet alleen wasmachines, ze testen ze ook uitgebreid. Rekening houdend met kwaliteit, prijs en mogelijkheden zijn dit volgens hun experts de beste wasmachines die er in Nederland te koop zijn.

TIP: Deze wasmachines zijn goedkoop online te koop bij winkels vermeld op Beste Wasmachine Kopen. Daar vind je ook een Wasmachine Keuzehulp en de Wasmachine Top 10.

Siemens WM16W672NL wasmachine

Vind je een lage stroomrekening belangrijker dan een lage aanschafprijs? Kies dan voor de Siemens WM16W672NL. Deze wasmachine is wel 30% zuiniger dan de minimum eis die gesteld wordt aan de zuinigste A+++ energieklasse. Ook met water is deze wasmachine extreem zuinig. Maar de Siemens WM16W672NL is ook met afstand de duurste van de vijf best geteste wasmachines. Kijk bij het bovengenoemde Beste Wasmachine Kopen voor de actuele winkelprijs.AEG L76672FL wasmachine

De AEG L76672FL wasmachine is eveneens zeer zuinig, en ook nog eens zo'n 250 euro goedkoper! Wel ligt de capaciteit wat lager dan die van de Siemens (7 kilo vulgewicht in plaats van 9 kilo). Een ander sterk punt van deze beste AEG wasmachine uit de test is de zeer zuinige en stille inverter motor waarop AEG 10 jaar garantie geeft.De AEG L76672FL wasmachine heeft het Woolmark-keurmerk. Deze machine presteert optimaal bij het wassen van wol. En ook zijde en andere kwetsbare stoffen zijn veilig in deze wasmachine met Pro-Tex-wastrommel. Bovendien zorgen de AEG OptiSense sensoren voor een optimale wascyclus bij ieder soort wasgoed.

Bosch WAQ28363NL wasmachine

Op de combinatie veelzijdig, mooi en duurzaam scoort deze Bosch wasmachine de hoogste punten in de test. Ook de Consumentenbond testte de Bosch WAQ28363NL als beste wasmachine. Deze wasmachine is zuinig (A+++), veilig (kinderslot), gebruiksvriendelijk (TouchControl aanraakscherm), veelzijdig (veel wasprogramma's) en zacht voor je kleding. Kortom een zeer goede allrounder die bovendien heel betaalbaar is (zie bovenstaande Beste Wasmachine Kopen voor de goedkoopste aanbieders).


Beko WMY 81483 LMB2 wasmachine

Beko heeft de laatste jaren een grote naam opgebouwd met goede wasmachines en wasdrogers voor weinig geld. Deze Beko wasmachine kost bijvoorbeeld nog geen 350 euro maar behoort wel tot de beste wasmachines in de wasmachine test. Met een ruime inhoud van 8 kilo wasgoed is dit een geschikte wasmachine voor een gezin.Deze beste Beko wasmachine uit de test is ook nog eens goedkoop in het gebruik (A+++) en er wordt niet meer water gebruikt dan nodig. De Aquawave-trommel is lief voor je wasgoed en voorkomt kreuk. Deze voordelige wasmachine heeft 16 wasprogramma's waaronder een super kort programma van slechts 14 minuten. Beko geeft 10 jaar garantie op de motor. Een perfecte wasmachine voor een gezin.

LG FH4B8TDA7 wasmachine

De goedkoopste van de vijf best geteste wasmachines staat echter op naam van LG. De LG FH4B8TDA7 heeft een richtprijs van slechts 333 euro (zie Beste Wasmachine Kopen voor de actuele prijzen).Toch kun je ook in deze wasmachine 8 kilo was kwijt en is deze wasmachine A+++ gelabeld. Alle standaard programma's zijn aanwezig op deze beste goedkope wasmachine uit de test waaronder een snel programma dat in slechts 15 minuten de was doet.

Wil je weinig geld aan je wasmachine uitgeven, maar toch en goede zuinige wasmachine met alle functies? Kies dan voor de LG FH4B8TDA7 wasmachine.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Wasmachine Kopen voor alle wasmachines tegen de laagste prijs en meer goede wasmachines zoals die in de Wasmachine Top 10.

Zie ook: Andere tests van wasmachines

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.