Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste activity tracker

Redactie     15:43    


Bij een uitgebreide test van activity trackers is de Polar A360 tot beste activity tracker uitgeroepen. De Polar activity tracker bleef in deze test onder andere de activity trackers van Garmin. Withings en Fitbit voor.


>>> Tip: Kijk voor de Polar A360 en andere activity trackers tegen de laagste prijs op Beste Activity Tracker Kopen. Daar vind je ook de Activity Tracker Top 10.


Beste activity tracker test: Polar A360

De als beste activity tracker geteste Polar A360 is een heel uitgebreide activity tracker. Hij telt niet alleen stappen en afstanden, maar ook slaap, je hartslag en calorie-verbruik. Via bluetooth kun je de activity tracker met je smartphone verbinden en zodoende berichten lezen,  notificaties ontvangen (bijvoorbeeld SMS en Whatsapp), oproepen ontvangen en activiteiten bekijken. De  Polar A360 beschikt over een touchscreen en is waterbestendig.Een hoogtemeter, WiFi en een GPS-ontvanger ontbreken echter. Stel je prijs op deze mogelijkheden? Kijk dan op het bovenstaande Beste Activity Tracker Kopen voor de beste alternatieven.


Zie ook:  Meer testen van activity trackers


Onderwerp:
De Polar A360 is in de activity tracker test als beste activity tracker getest. De Polar A360 is een stappenteller die stappen en afstanden meet, maar ook slaap, hartslag en calorie verbruik. De beste activity tracker is waterbestendig en kan via bluetooth met je smartphone worden gekoppeld waarna je whatsapp en andere notificaties op de activity tracker kunt lezen.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.