Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Teasi One 4. Beste navigatie fiets

Redactie     14:00    


Hoe goed zijn speciale navigatiesystemen voor op de fiets? Stap (het outdoor magazine van de ANWB) testte enkele jaren terug vijf populaire GPS-systemen voor de fiets uit. Echt enthousiast was men toen niet over de geteste fietsnavigatie van Garmin, Mio, Teasi, Polar en Lyzne. Een best navigatiesysteem werd toen niet aangewezen omdat er altijd wel een minpunt was. Drie fiets navigatiesystemen kregen een 3 sterren waardering waarvan de Teasi One het goedkoopst was. Daarmee was de Teasi One toch een beetje de morele testwinnaar. En nu is er een verbeterde versie van de Teasi One fietsnavigatie.

Teasi One navigatie fiets

De destijds door de ANWB geteste Teasi One 3 is inmiddels opgevolgd door de verbeterde Teasi One 4. Deze navigatie beschikt over vier profielen en is daardoor niet alleen voor fietsnavigatie geschikt, maar ook voor wandelnavigatie, watersportnavigatie en ski-navigatie.

Met een scherm van 3 inch  (8 cm) is de Teasi One 4 wat kleiner dan nummer 3. Het beeld op het kleine scherm is echter scherp en prima leesbaar. Dankzij de 800 MHz processor is de Teasi One 4 sneller dan zijn voorganger. Dat merk je aan het snel herbereken van een route als je van de route afwijkt. 

De beste fietsnavigatie komt met kaarten van Europa die gratis te updaten zijn. 


beste fietsnavigatie test


Andere goede navigatie fiets

Kijk voor deze en andere navigatiesystemen tegen de laagste prijs op Beste Fiets Navigatie Kopen op DeBesteFietsen.nl. Je vindt daar de beste winkels om goedkoop een fietsnavigatie systeem te kopen. De Teasi One, maar ook andere goede fietsnavigatie zoals de Mio Cyclo navigatiesystemen en de Garmin Edge systemen voor fietsers.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Fiets Navigatie Kopen voor deze en andere navigatie voor op de fiets tegen de laagste prijs. Daar vind je ook een Fiets Navigatie Keuzehulp en de Fiets Navigatie Top 10.

Zie ook: Meer testen navigatiesystemen


Onderwerp: 
Tijdens de ANWB test fietsnavigatie was de ANWB niet kapot van de diverse navigatiesystemen voor fietsers. Ieder fietsnavigatie systeem had wel een nadeel. De goedkoopste van de best gewaardeerde fietsnavigatiesystemen was de Teasi One 3. Van dit navigatiesysteem voor fietsers heeft fabrikant Tahuna een nieuwe verbeterde versie uitgebracht, de Teasi One 4. Hier boven informatie over deze beste navigatie voor fietsers die naast fietsnavigatie ook een modus kent voor wandelnavigatie, ski-navigatie en watersportnavigatie.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.