Beste schooltas met laptopvak: Samsonite Guardit laptop rugzak

Zoek je een goede rugtas om je laptop in mee te nemen? Bijvoorbeeld naar school. Kijk dan eens naar de Samsonite Guardit laptoprugzak die is getest als beste laptop schooltas. De beste schooltas met laptopvak.
Beste schooltas met laptop vak Samsonite

Wat is de beste schooltas? Bij een test van rugtassen kozen de experts voor de Samsonite Guardit als beste rugzak voor de laptop. Deze beste rugzak met laptopvak is ideaal als schooltas. De Samsonite Guardit is ruim, goed verstelbaar, waterafstotend, gewatteerd en beschikt over een goed en veilig laptopvak. 

Hier meer informatie over deze beste schooltas met laptopvak uit de test. Deze schooltas test is uitgevoerd door het Schooltascenter.

Goede schooltas om je laptop mee te nemen

Kijk om de Samsonite Guardit en andere schooltassen goedkoop online te kopen bij de beste en goedkoopste winkels op de webpagina Beste Schooltas Kopen (hier onder). 

Of kijk bij de aanbiedingen van alle Samsonite tassen uit de Guardit serie bij de aanbiedingen van deze Samsonite tassen. Je vindt daar ook de Samsonite Guardit trolley, zakelijke laptoptas, schoudertas en andere tassen uit deze serie. Is de Samsonite Guardit laptop rugzak toch niet de voor jou beste schooltas, rugzak of laptoptas? Kijk dan hier onder voor meer testen van tassen.Beste schooltas laptop Samsonite
Beste schooltas laptop Samsonite GuardIt


Beste schooltas met laptopvak: Samsonite Guardit 

Deze beste schooltas uit de test is te koop met een gewatteerd 15,6 of 17,3 inch laptop compartiment. Wij kijken hier naar de ruimste van deze twee versies. 

Deze versie van de Samsonite Guardit biedt niet alleen de mogelijkheid om grotere laptops mee te nemen, maar biedt je ook meer ruimte voor je boeken en andere schoolspullen.

Beste schooltas rugzak Samsonite GuardIt

Beste schooltas rugzak

Veilig je laptop of tablet meenemen

De Samsonite Guardit beschikt over een gewatteerd laptopvak. Dat is tegenwoordig belangrijk bij een schooltas want steeds meer opleidingen vragen om een laptop. D

e naam zegt het al, met de Samsonite Guardit neem je je dure laptop op een veilige manier mee. Het gewatteerde laptopvak zorgt er voor dat stoten goed opgevangen worden, ook als de schooltas ergens neergegooid wordt, of als je over keitjes fietst.

Ook aan bezitters van een tablet is gedacht. Deze kunnen het laptopcompartiment gebruiken, maar deze rugzak voor school of kantoor beschikt ook een apart tabletvak. Ook aan de smartphone is gedacht met een speciaal vakje.

Laptopvak rugzak

Laptopvak GuardIt rugzak


De buitenzijde van deze best geteste schooltas is waterafstotend voor extra bescherming van je kostbare apparatuur en boeken.

Comfortabele schooltas voor je laptop

Deze beste schooltas uit de test is ook een comfortabele schooltas. De schouderbanden zijn niet alleen ergonomisch gevormd maar ook nog eens gewatteerd zodat ze heel aangenaam aanvoelen. 

Ook zijn de schouderbanden van deze laptop rugzak makkelijk te verstellen zodat je deze rugzak eenvoudig op de juiste manier kunt dragen. Een buikgordel ontbreekt, maar die wordt door scholieren niet of nauwelijks gebruikt.

Beste schooltas: Samsonite Guardit laptop rugzak


Veel ruimte

De Samsonite Guardit 17,3 inch biedt 27 liter aan ruimte. Je kunt dus veel meenemen in deze beste schooltas met laptopvak. De ruimte is ook nog eens heel goed benut met veel vakjes en ruimtes die logisch zijn ingedeeld zodat je toch je spullen niet "kwijtraakt".

Schooltas laptoptas rugzak Samsonite


En niet geheel onbelangrijk, de Samsonite Guardit ziet er ook nog eens goed uit en is heel betaalbaar. Een terechte beste schooltas uit de test.

Deze beste schooltas met laptopvak en andere goede schooltassen koop je tegen de laagste prijs bij de winkels genoemd in het bovenstaande Beste Schooltas Kopen.


Foto's: Samsonite


Onderwerp:
De Samsonite Guardit rugzak is getest als beste schooltas. Niet alleen voor scholieren en studenten is deze beste rugzak met laptopvak een aanrader. Het is tevens de beste laptoptas in rugzak vorm. De Samsonite Guardit is redelijk goedkoop, zeer goed van kwaliteit, heel praktisch en biedt veel ruimte. De beste schooltas uit de test van het Schooltascenter. De beste rugzak om je laptop mee te nemen naar school of studie.