Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schooltas

Redactie     12:40    


Wat is de beste schooltas? Bij een test van rugtassen kozen de experts voor de Samsonite Guardit  als beste laptop-rugzak. Deze rugzak is ideaal als schooltas. De Samsonite Guardit is ruim, goed verstelbaar, waterafstotend, gewatteerd en beschikt over een goed en veilig laptopvak. Hier meer informatie over deze beste schooltas uit de test.


Kijk voor de goedkoopste winkels voor de Samsonite Guardit en andere schooltassen bij Beste Schooltas Kopen. Deze test is uitgevoerd door het Schooltascenter.Beste schooltas: Samsonite Guardit 

Deze beste schooltas uit de test is te koop met een gewatteerd 15,6 of 17,3 inch laptop compartiment. Wij kijken hier naar de ruimste van deze twee versies. Deze biedt niet alleen de mogelijkheid om grotere laptops mee te nemen, maar biedt je ook meer ruimte voor je boeken en andere schoolspullen.

Veilig je laptop of tablet meenemen

De Samsonite Guardit beschikt over een gewatteerd laptopvak. Dat is tegenwoordig belangrijk bij een schooltas want steeds meer opleidingen vragen om een laptop. De naam zegt het al, met de Samsonite Guardit neem je je dure laptop op een veilige manier mee. Het gewatteerde laptopvak zorgt er voor dat stoten goed opgevangen worden, ook als de schooltas ergens neergegooid wordt, of als je over keitjes fietst.

Ook aan bezitters van een tablet is gedacht. Deze kunnen het laptopcompartiment gebruiken, maar deze rugzak voor school of kantoor beschikt ook een apart tabletvak. Ook aan de smartphone is gedacht met een speciaal vakje.


De buitenzijde van deze best geteste schooltas is waterafstotend voor extra bescherming van je kostbare apparatuur en boeken.

Comfortabele schooltas

Deze beste schooltas uit de test is ook een comfortabele schooltas. De schouderbanden zijn niet alleen ergonomisch gevormd maar ook nog eens gewatteerd zodat ze heel aangenaam aanvoelen. Ook zijn de schouderbanden makkelijk te verstellen zodat je deze rugzak eenvoudig op de juiste manier kunt dragen. Een buikgordel ontbreekt, maar die wordt door scholieren niet of nauwelijks gebruikt.Veel ruimte

De Samsonite Guardit 17,3 inch biedt 27 liter aan ruimte. Je kunt dus veel meenemen. De ruimte is ook nog eens heel goed benut met veel vakjes en ruimtes die logisch zijn ingedeeld zodat je toch je spullen niet "kwijtraakt".En niet geheel onbelangrijk, de Samsonite Guardit ziet er ook nog eens goed uit en is heel betaalbaar. Een terechte beste schooltas uit de test.

Deze en andere schooltassen koop je tegen de laagste prijs bij de winkels genoemd in het bovenstaande Beste Schooltas Kopen.

Publicatie test: juli 2017
Meer rugzak testen


Foto's: Samsonite

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.