Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste stepje kind, beste step volwassenen en beste autoped

De beste step kinderen en de beste step voor volwassenen uit de test. Plus de best geteste autoped en aanbiedingen van meer steppen en stepjes.

beste stepje kind en beste step volwassenen test

Dit maal kijken we naar een test van stepjes. Wat is de beste step?  Dat hangt van het gebruik van het stepje af. Hier zie je drie steppen die als beste step getest zijn. De beste kinderstep, de beste step voor een volwassene en de beste autoped uit de test.

Deze steppen test is uitgevoerd door de deskundigen van StepExpert. Zij kozen onderstaande stepjes als beste step in drie categorie├źn. Het betreft de beste kinderstep en de beste stuntstep (een step die vooral populair is bij kinderen), de beste step die groot en sterk genoeg is om door volwassenen gebruikt te worden en de beste autoped (een step op luchtbanden).

Bij iedere beste step hier onder vind je een link naar de aanbieding van de betreffende step bij de beste winkel waar je dit beste stepje of beste step goedkoop online kunt kopen.

KOf kijk bij Beste Step Kopen voor de goedkoopste winkels, een keuzehulp voor stepjes en de actuele stepjes top 10.


Beste step kind: JD Bug Junior MS 100

Deze JD Bug step, het beste stepje voor kinderen, kan maximaal 50 kilo dragen en is dus niet voor volwassenen bedoeld. Voor kinderen is de JD Bug Junior MS 100 echter een heel goede kinderstep. 

Deze beste kinderstep uit de test is opvouwbaar zodat het kinderstepje nauwelijks ruimte inneemt in de auto of het openbaar vervoer.

Beste step kind: JD Junior

Beste step kind: JD Bug Junior

Het stuur van het stepje kan verhoogd worden tot maximaal 84,5 centimeter. Deze step groeit dus met je kind mee. Doordat het voorwiel groter is dan het achterwiel is dit stepje heel stabiel. Het metalen frame is er sterk en er is een rem aanwezig op deze step voor kinderen.

Beste step volwassenen en tieners: JD Bug Classic

Maar we hebben ook de beste step voor volwassenen. Stepjes worden steeds vaker gebruikt om op naar school of het werk te gaan. Ook is een step ideaal om het laatste stukje van station naar werk, school of huis te overbruggen. 

Steppen gaat snel, en een opvouwbare step gaat probleemloos mee in trein, bus. tram of metro. Dat maakt een step voor volwassenen en scholieren ook interessant.Beste step volwassenen / tiener:  JD Bug Classic


Als volwassene moet je dan echter wel een stepje hebben dat je gewicht kan dragen. De JD Bug stepjes voor volwassenen kunnen tot 100 kilo dragen en beschikken over grote wielen van wel 20 centimeter en een bredere voetplank. 

Deze beste step voor een volwassene of tiener is dus geen speelgoed, maar een serieus stepje. Een volwassen step geschikt als vervoermiddel voor bijvoorbeeld forenzen en scholieren, of om je snel door het stadsverkeer te verplaatsen.

Kijk voor de bovenstaande link naar JD Big stepjes voor volwassenen voor jouw beste step voor volwassenen.

Beste autoped: Yedoo autopeds 

Een autoped is een luxe en comfortabele step. Een autoped  beschikt over luchtbanden en is daarom erg comfortabel in het gebruik. Het nadeel van een autoped is echter dat zo'n soort step vrij groot is en daardoor minder geschikt is om mee te nemen in het openbaar vervoer.


De beste autoped uit de test komt van Yedoo. Er is een hele serie Yedoo autopeds in vele soorten, maten en prijsklassen. 

Een Yedoo autoped is een autoped die ook voor langere afstanden geschikt is. Kinderen van 4 jaar kunnen er al op, maar zoals je in het bovenstaande overzicht kunt zien zijn er ook veel Yedoo autopeds voor volwassenen. Speciale modellen die bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor forenzen.

Deze beste autoped uit de test beschikt over comfortabele luchtbanden, vering, schokdemping, een in hoogte verstelbaar stuur en goede handremmen. Veilig en comfortabel!

Kijk bij het bovengenoemde Beste Step Kopen voor nog veel meer goede stepjes, de beste winkels en de step top 10.

Foto bovenaan: JD Bug step

Zie ook: Meer beste speelgoed test


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste step voor volwassenen, het beste stepje voor kinderen en de beste autoped. Deze beste stepjes en beste autopeds uit de test zijn als speelgoed te gebruiken, maar ook door tieners, volwassenen en forenzen om naar werk of school te steppen. Bij het bovenaan genoemde Beste Step Kopen kun je nog veel meer goede steppen en goede stepjes vinden.