Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Steppen test: Beste step kinderen. beste step volwassenen en beste autoped

Redactie     11:26    


Dit maal kijken we naar een test van stepjes. Wat is de beste step?  Dat hangt van het gebruik af. Hier zie je drie steppen die als beste step getest zijn. Het beste lichtgewicht stepje, de beste step om mee naar werk of school te gaan en de beste autoped.

Deze steppen test is uitgevoerd door de deskundigen van StepExpert. Zij kozen onderstaande stepjes als beste step voor drie soorten gebruikers. Kijk bij Beste Step Kopen voor de goedkoopste winkels, een keuzehulp voor stepjes en de actuele stepjes top 10.

Beste step voor kinderen: JD Bug Junior MS 100

Deze JD Bug step kan maximaal 50 kilo dragen en is dus niet voor volwassenen bedoeld. Voor kinderen is de JD Bug Junior MS 100 echter een heel goede step. De beste kinderstep uit de test is opvouwbaar zodat hij nauwelijks ruimte inneemt in de auto of het openbaar vervoer.


Het stuur kan verhoogd worden tot maximaal 84,5 centimeter. Deze step groeit dus met je kind mee. Doordat het voorwiel groter is dan het achterwiel is dit stepje heel stabiel. Het metalen frame is er sterk en er is een rem aanwezig op deze step.

Beste step voor volwassenen en tieners: JD Bug Classic

Stepjes worden steeds vaker gebruikt om op naar school of het werk te gaan. Ook is een step ideaal om het laatste stukje van station naar werk, school of huis te overbruggen. Steppen gaat snel, en een opvouwbare step gaat probleemloos mee in trein, bus. tram of metro.Als volwassene moet je dan echter wel een stepje hebben dat je gewicht kan dragen. De JD Bug stepjes voor volwassenen kunnen tot 100 kilo dragen en beschikken over grote wielen van wel 20 centimeter en een bredere voetplank. Geen speelgoed dus, maar een serieus stepje geschikt voor forenzen en scholieren.

Beste autoped: Yedoo autopeds 

Een autoped beschikt over luchtbanden en is daarom erg comfortabel in het gebruik. Het nadeel van een autoped is echter dat hij vrij groot is en daardoor minder geschikt voor het openbaar vervoer.


De beste autopeds uit de test komen van Yedoo. Er is een hele serie Yedoo autopeds in vele soorten, maten en prijsklassen. Een Yedoo autoped is een autoped die ook voor langere afstanden geschikt is. Kinderen van 4 jaar kunnen er al op, maar zoals je in het bovenstaande overzicht kunt zien zijn er ook veel Yedoo autopeds voor volwassenen. Speciale modellen die bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor forenzen.

Deze beste autoped uit de test beschikt over comfortabele luchtbanden, vering, schokdemping, een in hoogte verstelbaar stuur en goede handremmen. Veilig en comfortabel!

Kijk bij het bovengenoemde Beste Step Kopen voor nog veel meer goede stepjes, de beste winkels en de step top 10.

Foto bovenaan: JD Bug step

Zie ook: Meer beste speelgoed test


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste step voor volwassenen, het stepje voor kinderen en de beste autoped. Deze beste stepjes en beste autopeds uit de test zijn als speelgoed te gebruiken, maar ook door tieners, volwassenen en forenzen om naar werk of school te steppen. Bij het bovenaan genoemde Beste Step Kopen kun je nog veel meer goede steppen en goede stepjes vinden.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.