Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste koffer auto

Redactie     13:41    


Een autovakantie stelt andere eisen aan een koffer dan een vliegtuigvakantie. Bij deze test kijken we naar de beste koffer voor in de auto.


Koffers voor in de auto getest

De beste koffer voor in de auto neemt niet te veel plaats in en is zacht en flexibel. In de auto heb je namelijk maar weinig ruimte , dus dan is het een must dat de koffer zich naar de beschikbare ruimte vormt. De experts van de Kofferstore zochten uit welke koffer op dit punt het beste is. Hun keuze viel na een test op de Delsey Indiscrete Expandable als beste koffer voor in de auto. Dit is de beste koffer in zijn prijsklasse voor een autovakantie.

De beste koffers tegen de laagste prijs kopen

De Delsey Indiscrete Expandable is evenals andere goede koffers tegen de laagste prijs te koop bij de aanbevolen winkels genoemd in het overzicht op Beste Koffer Kopen.

Beste koffer autovakantie: Delsey Indiscrete Expandable

De Delsey Indiscrete Expandable is een ruime zachte trolley met genoeg inhoud voor 120 liter bagage. De koffer is gemaakt van polyester dat flexibel is zonder de stevigheid aan te tasten. Pakriemen zorgen daarbij dat de bagage netjes op zijn plaats blijft.De koffer is zo compact mogelijk gehouden, maar als je meer ruimte nodig hebt kun je hem vergroten. Voor kleinere accessoires beschikt de koffer over handig ritsvakken aan de voorkant. De Delsey Indiscrete Expandable is een trolley (rolkoffer), je kunt hem dus makkelijk meenemen.

Een zachte koffer als deze heeft natuurlijk als nadeel dat hij je spullen minder goed beschermt dan een harde koffer, maar daartegenover staat dat deze koffer minder ruimte inneemt als hij niet helemaal vol zit, en dat is een groot voordeel als je met de auto op vakantie gaat.

Kijk bij het bovenstaande Beste Koffer Kopen voor de goedkoopste aanbieders van deze rolkoffer en andere goede koffers.

Zie ook: Meer testen van koffers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.