Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste outdoor IP-camera (beveiligingscamera, bewakingscamera)

Redactie     17:36    


Wat is een goede voordelige ip-camera? Wat is de beste ip bewakingscamera voor je geld? Hier kijken we naar de beste ip-camera die ook buitenhuis te gebruiken is.


Bij deze test van outdoor ip-camera's kozen de specialisten van het IPcamera Center voor de Eminent EM6350. Deze beste koop is voordelig te koop bij het IPcamera Center en andere aanbevolen winkels bij het overzicht op Beste IP-camera Kopen.

>>> Bij het bovenstaande Beste IP-camera Kopen vind je niet alleen de goedkoopste winkels voor een IP-camera, maar ook de IP-camera Top 10 en de IP-camera Keuzehulp bomvol tests, reviews en ervaringen.

Beste outdoor IP-camera: Eminent EM6350

Wil je je huisdeur, garagedeur of een ander object buiten in de gaten houden? Dan is de Eminent EM6350 de beste koop. Het is een heel voordelige bewakingscamera die waterdicht is en daarom buiten gebruikt kan worden. Ondanks zijn lage prijs beschikt de beveiligingscamera over infraroodverlichting om in het donker tot wel 20 meter te filmen. Ook bewegingsdetectie is aanwezig. Bij een geconstateerde beweging kun je jezelf automatisch een foto laten sturen.


Via WiFi (of een netwerkkabel) sluit je de camera aan op je lokale netwerk zodat je de beelden op ieder gewenst moment via internet kunt bekijken. Op je smartphone of vanaf een computer of tablet. De beelden zijn haarscherp, want deze ip-camera kan in HD resolutie (1920 x 1080 pixels) filmen. Inzoomen kan dan ook heel goed. Maar je kunt jezelf ook een foto laten toemailen.

Deze beste ip-camera uit de test wordt geleverd met een muurbeugel, een netwerkkabel een een netstroomadapter. Stroom kan hij echter ook via de netwerkkabel krijgen, zodat een aparte stroomvoorziening niet echt nodig is.

Beste outdoor ip-camera met ruim zicht:  Foscam PI9900P

Wil je een breder beeld kunnen zien dan alleen een deur? Kies dan voor de Foscam PI9900P. Deze kost een paar tientjes meer maar biedt een kijkhoek van wel 106 graden. Hiermee kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats of een tuin in de gaten houden. Verder komen de mogelijkheden van deze twee IP-camera's sterk overeen.Kijk voor de actuele laagste prijzen van deze ip camera's en andere beveiligingscamera's op het bovenstaande Beste IP-camera kopen.

Zie ook: Beste IP camera's uit de test


Onderwerpen:
Beste outdoor IP camera, beste outdoor beveiligingscamera, buiten, beste ip bewakingscamera outdoor.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.