Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste seniorentelefoon vaste lijn (DECT telefoon)

Redactie     10:19    

beste dect seniorentelefoon


Wat is een geschikte telefoon voor senioren? En dan hebben we het dit keer niet over een smartphone maar over een (al dan niet draadloze) telefoon die je op de vaste lijn (bijvoorbeeld KPN of Ziggo) aansluit. Hier de best geteste DECT telefoon voor senioren.

Een DECT telefoon is een telefoon die je draadloos op je vaste telefoonlijn kunt aansluiten. Onder andere bij Kieskeurig en de DECTtelefoonshop werd de Fysic seniorentelefoon als beste huistelefoon voor senioren uitgeroepen.  Dit is een eenvoudig te bedienen DECT telefoon met grote toetsen.

Je koopt deze huistelefoon evenals andere DECT telefoons goedkoop bij de beste winkels om een DECT telefoon te kopen op Beste DECT Telefoon Kopen. Je vindt daar ook de DECT Telefoon Keuzehulp en de DECT Telefoon Top 10.

Zoek je een mobiele telefoon voor ouderen? Kijk bij de andere testen van telefoons voor senioren.

Beste DECT telefoon senioren: Fysic seniorentelefoon (FX-6020)

De beste DECT telefoon voor senioren uit de test is de Fysic seniorentelefoon. Wat maakt deze huistelefoon dan zo geschikt voor ouderen? Een overzicht:
  1. De Fysic FX-5520 beschikt over extra grote toetsen die makkelijk ingedrukt kunnen worden.
  2. Deze toetsen zijn duidelijk verlicht, wat het gebruiksgemak nog verder verhoogt.
  3. Het geluid van deze DECT telefoon stoort niet op hoortoestellen.
  4. Het belvolume kan aangepast worden, tot heel luid. Slechthorenden kunnen deze dus harder zettten.
  5. Dat geldt ook voor de beltoon die geheel aan te passen is.
  6. Deze seniorentelefoon is makkelijk te installeren en te gebruiken.
  7. Het bereik binnen is 50 meter, buiten 300 meter.
Helaas bespeuren we ook wat nadelen bij de Fysic seniorentelefoon We missen het ingebouwde antwoordapparaat (hoewel niet alle ouderen daar op zitten te wachten) en in tegenstelling tot diverse andere telefoons voor ouderen beschikt deze seniorentelefoon niet over een noodknop voor waarschuwingsberichten. Ook zijn de toetsen niet verlicht.

>>> Stel je wel prijs op een noodknop en/of een antwoordapparaat? Kijk dan bij het bovenstaande Beste DECT Telefoon kopen voor de beste alternatieven.

Maar heb je deze functies niet nodig? Dan is de Fysic seniorentelefoon met grote knoppen een uitstekende huistelefoon voor ouderen. Je krijgt twee handsets met elk een eigen oplader / basisstation. De oplaadbare batterij gaat 10 uur (gesprekstijd) mee, en standby zelfs 100 uur, dus je kunt deze telefoon wel een tijdje op zak houden.

In het ingebouwde adresboek kun je 50 contacten opslaan. Staat de beller in dit adresboek? Dan wordt zijn of haar naam duidelijk op het display getoond.

Kijk bij het bovenstaande beste DECT Telefoon Kopen voor nog veel meer goede DECT telefoons en de beste winkels om deze telefoons goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer beste DECT telefoons uit de test


Onderwerp:
Speciaal voor senioren en slechtzienden heeft Fysic een DECT seniorentelefoon uitgebracht. Dit is de beste seniorentelefoon voor de vaste telefoonlijn (maar wel in en om het huis draadloos te gebruiken). Deze beste DECT telefoon voor senioren uit de test wordt in een set van twee verkocht. De beste seniorentelefoon voor de vaste lijn is eenvoudig in het gebruik en beschikt over grote toetsen.  

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.