Beste seniorentelefoon vaste lijn (DECT huistelefoon)

De beste seniorentelefoon voor thuis. Een DECT huistelefoon voor senioren / ouderen om via de vaste lijn te telefoneren. 

Beste seniorentelefoon huistelefoon senioren Fysic

Wat is een geschikte telefoon voor senioren? En dan hebben we het dit keer niet over een smartphone maar over een (al dan niet draadloze) telefoon die je op de vaste telefoonlijn met je vaste telefoonnummr aansluit. Hier de best geteste DECT huistelefoon voor ouderen.

Hier kijken we naar DECT seniorentelefoons, dat zijn draadloze huistelefoons. Liever een vaste telefoon met snoer om op een vaste plek in huis neer te zetten? Kijk dan bij de beste vaste telefoons voor die beste seniorentelefoons. 

Beste seniorentelefoon DECT uit de test

Een DECT telefoon is een telefoon die je draadloos op je vaste telefoonlijn kunt aansluiten. Onder andere bij Kieskeurig en de DECTtelefoonshop werd de Fysic seniorentelefoon als beste huistelefoon voor senioren uitgeroepen.  Dit is een eenvoudig te bedienen DECT telefoon met grote toetsen.

Je koopt deze beste huistelefoon voor senioren evenals andere DECT huistelefoons goedkoop bij de beste winkels om een DECT telefoon te kopen op Beste DECT Telefoon Kopen. Je vindt daar ook de DECT Telefoon Keuzehulp en de DECT Telefoon Top 10.

Zoek je een mobiele telefoon voor ouderen? Kijk bij de andere testen van telefoons voor senioren.

Hieronder kijken we naar de beste seniorentelefoon voor de vaste telefoonlijn, de Fysic FX-6020.


Beste draadloze telefoon voor ouderen: Fysic

Beste draadloze telefoon voor ouderen: Fysic


Beste DECT seniorentelefoon : Fysic telefoon senioren (FX-6020)

De beste DECT telefoon voor senioren uit de test is de Fysic seniorentelefoon. Wat maakt deze huistelefoon de beste seniorentelefoon DECT voor de vaste lijn? Een overzicht:
  1. De Fysic FX-5520 beschikt over extra grote toetsen die makkelijk ingedrukt kunnen worden.
  2. Deze toetsen zijn duidelijk verlicht, wat het gebruiksgemak nog verder verhoogt.
  3. Het geluid van deze DECT telefoon stoort niet op hoortoestellen.
  4. Het belvolume kan aangepast worden, tot heel luid. Slechthorenden kunnen deze dus harder zettten.
  5. Dat geldt ook voor de beltoon die geheel aan te passen is.
  6. Deze seniorentelefoon is makkelijk te installeren en te gebruiken.
  7. Het bereik van de seniorentelefoon is binnen 50 meter en buiten 300 meter.
Helaas bespeuren we ook wat nadelen bij de Fysic seniorentelefoon We missen het ingebouwde antwoordapparaat (hoewel niet alle ouderen daar op zitten te wachten) en in tegenstelling tot diverse andere telefoons voor ouderen beschikt deze seniorentelefoon niet over een noodknop voor waarschuwingsberichten. Ook zijn de toetsen niet verlicht.

>>> Stel je wel prijs op een noodknop en/of een antwoordapparaat? Kijk dan bij het bovenstaande Beste DECT Telefoon kopen voor de beste alternatieven.

Maar heb je deze functies niet nodig? Dan is de Fysic seniorentelefoon met grote knoppen een uitstekende huistelefoon voor ouderen. 

Je krijgt bij deze beste seniorentelefoon twee handsets met elk een eigen oplader / basisstation. De oplaadbare batterij gaat 10 uur (gesprekstijd) mee, en standby zelfs 100 uur, dus je kunt deze telefoon wel een tijdje op zak houden.

In het ingebouwde adresboek kun je 50 contacten opslaan. Staat de beller in dit adresboek? Dan wordt zijn of haar naam duidelijk op het display van de seniorentelefoon getoond.

Kijk bij het bovenstaande beste DECT Telefoon Kopen voor nog veel meer goede DECT telefoons waaronder ook meer goede seniorentelefoons en de beste winkels om al deze DECT telefoons goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer beste DECT telefoons uit de test


Onderwerp:
Speciaal voor senioren en slechtzienden heeft Fysic een DECT seniorentelefoon uitgebracht. Dit is de beste seniorentelefoon voor de vaste telefoonlijn (maar wel in en om het huis draadloos te gebruiken). Deze beste DECT telefoon voor senioren uit de test wordt in een set van twee verkocht. De beste seniorentelefoon voor de vaste lijn is eenvoudig in het gebruik en beschikt over grote toetsen.