Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste seniorentelefoon vaste lijn (DECT)

Redactie     17:49    

Wat is een geschikte telefoon voor senioren? En dan hebben we het dit keer niet over een smartphone maar over een (al dan niet draadloze) telefoon die je op de vaste lijn (bijvoorbeeld KPN of Ziggo) aansluit. Hier de best geteste DECT telefoon voor senioren.

Een DECT telefoon is een telefoon die je draadloos op je vaste telefoonlijn kunt aansluiten. De DECTtelefoonshop kiest voor de Fysic FX-5520 als beste huistelefoon voor senioren.

Je koopt deze huistelefoon evenals andere DECT telefoons goedkoop bij de DECTtelefoonshop en andere beste winkels om een DECT telefoon te kopen op Beste DECT Telefoon Kopen. Je vindt daar ook de DECT Telefoon Keuzehulp en de DECT Telefoon Top 10.

Zoek je een mobiele telefoon voor ouderen? Kijk bij de andere testen van telefoons voor senioren.

Beste DECT telefoon senioren: Fysic FX-5520

De beste DECT telefoon voor senioren uit de test is de Fysic FX-5520. Wat maakt deze huistelefoon dan zo geschikt voor ouderen? Een overzicht:
  1. De Fysic FX-5520 beschikt over extra grote toetsen die makkelijk ingedrukt kunnen worden.
  2. Deze toetsen zijn duidelijk verlicht, wat het gebruiksgemak nog verder verhoogt.
  3. Het geluid van deze DECT telefoon stoort niet op hoortoestellen.
  4. Het belvolume kan aangepast worden, tot heel luid. Slechthorenden kunnen deze dus harder zettten.
  5. Dat geldt ook voor de beltoon die geheel aan te passen is.
  6. Deze seniorentelefoon is makkelijk te installeren en te gebruiken.
Helaas bespeuren we ook wat nadelen bij de Fysic FX-5520. We missen het ingebouwde antwoordapparaat (hoewel niet alle ouderen daar op zitten te wachten) en in tegenstelling tot diverse andere telefoons voor ouderen beschikt deze seniorentelefoon niet over een noodknop voor waarschuwingsberichten.

>>> Stel je wel prijs op een noodknop en/of een antwoordapparaat? Kijk dan bij het bovenstaande Beste DECT Telefoon kopen voor de beste alternatieven.

Maar heb je deze functies niet nodig? Dan is de Fysic FX-5520 een uitstekende huistelefoon voor ouderen. Je krijgt twee handsets met elk een eigen oplader / basisstation. De oplaadbare batterij gaat 10 uur mee, dus je kunt deze telefoon wel een tijdje op zak houden.

In het ingebouwde adresboek kun je 50 contacten opslaan. Staat de beller in dit adresboek? Dan wordt zijn of haar naam duidelijk op het display getoond.

Kijk bij het bovenstaande beste DECT Telefoon Kopen voor nog veel meer goede DECT telefoons en de beste winkels om deze telefoons goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer beste DECT telefoons uit de test

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.