Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test radler bier

 


De Limburgse krant De Limburger heeft radler bier getest. De Belgische Maes Radler kwam als beste uit deze test. Hier alle informatie.


Maes radler de beste radler

Dertien Radlers werden door een dorstige en deskundige jury getest. Het was de Maes Radler die hen het best kon bekoren. De radler van Maes is fris, sprankelend en heel smaakvol. Alleen de schuimkraag had dikker mogen zijn. De Maes Radler was de duidelijke nummer één van deze radler test.

De zilveren medaille is er voor de Veltins Radler. Deze heeft een lekker bittertje en een prima balans tussen biersmaak en limonadesmaak.

Veel wisselende waarderingen

Over de nummer drie, de Wieckse Radler, zijn de meningen van de jury wisselend. Sommige juryleden prijzen dit biertje, maar een ander vind het meer vruchtensap.

Ook andere radlers krijgen soms heel wisselende reacties. Zo vindt de één de Luxus (12e en voorlaatste) alleen geschikt voor een kinderfeestje maar vind een ander het de winnaar van de radler test.

De uitslag radler test:

1. Maes
2. Veltins
3. Wieckse
4. Krombacher
5. Amstel
6. Bitburger
7. Grolsch
8. Warsteiner
9. Hoegaarden
10. Lindeboom
11. Dors
12.  Luxus
13. Hertog Jan

De hele test is te lezen in de Limburger (24 juli 2017)
Zie ook: Meer testen bieren en andere dranken en eten

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.