Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3 maal de beste staafmixer

Redactie     15:03    


Wat is de beste staafmixer? Goed nieuws, de staafmixers zijn getest. Hier de drie beste staafmixers in drie categorie├źn. De beste staafmixer voor de professional, de hobbykok en de incidentele gebruiker.


De deskundigen van de Staafmixershop hebben deze drie staafmixers als beste koop aangewezen. Afhankelijk van wat voor soort gebruiker je bent zijn dit de beste staafmixers. Deze staafmixers zijn te koop bij de Staafmixershop en andere winkels genoemd op Beste Staafmixer Kopen van de consumentensite Beste Kopen. Je vind daar ook de Staafmixer Top 10 en een staafmixer keuzehulp.


Beste staafmixer voor professioneel gebruik: Bamix Mono M200

We beginnen bij het beste van het beste, en wat staafmixers aangaat is dat de Bamix Mono M200. Voor de serieuze kok die niet op een paar euro kijkt is dit de beste staafmixer. Met een toerental van 18.000 toeren per minuut maal je met deze beste staafmixer uit de test zelfs ijsblokjes in een paar seconden fijn.De Bamix Mono M200 is ook een heel veelzijdige staafmixer. Deze wordt geleverd met een multimes, een menger en een klopper waardoor je er de meest uiteenlopende bereidingen mee kunt uitvoeren. Je perst en mixt er sap mee, klopt er eiwit en room mee en vele meer.

Bij een professionele staafmixer is het natuurlijk belangrijk dat deze comfortabel in het gebruik is, ook als je hem lange tijd aaneensluitend gebruikt. De Bamix Mono M200 beschikt dan ook over een ergonomisch handvat.

Reken voor deze beste staafmixer uit de test op een prijs van zo'n 190 euro.

Beste staafmixer voor de hobbykok: Bosch MSM67 serie

Dan is een staafmixer uit de Bosch MSM67 serie heel veel goedkoper. En toch is ook dit een prima staafmixer, die voor de hobbykok zeer geschikt is. Pureren, hakken, kloppen het kan allemaal met de Bosch MSM staafmixer. Een mengbeker, garde en hakmolen worden meegeleverd.


De krachtige 750 watt staafmixer wordt geleverd met een wandhouder zodat deze na gebruik opgehangen kan worden. Ideaal, want zo neemt deze beste staafmixer voor de hobbykok geen kastruimte in, is hij makkelijk te pakken en bovendien ziet zo'n staafmixer aan de keukenmuur er best mooi uit.

Beste eenvoudige staafmixer: Bosch ErgoMixx MSM 66 serie

Heb je de staafmixer maar af en toe nodig, dan kun je ook volstaan met een eenvoudige mixer. De beste koop in dit geval is de Bosch ErgoMixx MSM66 die nog geen 40 euro kost (zie het bovenstaande Beste Staafmixer Kopen voor de laagste actuele prijs).

Deze 600 watt Bosch ErgoMixx staafmixer is een prima keukenapparaat om mee te pureren. Een turbostand is aanwezig voor het wat zwaardere werk, maar ijs crushen is net wat te veel gevraagd voor deze beste goedkope staafmixer.


Ondanks zijn lage prijs heeft deze staafmixer vele pluspunten. De Bosch ErgoMixx is ergonomisch gevormd waardoor hij erg fijn in de hand ligt, er waordt een mixbeker met maataanduiding meegeleverd en de mixervoet is van degelijk roestvrij-staal. Deze Bosch staafmixer pureert snel en makkelijk en na afloop mag de mixervoet in de vaatwasser.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Staafmixer kopen voor alle prijzen, specificaties, reviews, gebruikerservaringen en meer informatie over deze en andere staafmixers. Je vindt daar ook de staafmixer top 10.

Zie ook: Meer testen van staafmixers


Onderwerpen:
Beste staafmixers getest, beste koop, beste staafmixer test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.