Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Amerikaanse koelkast (Beste Koop)

Redactie     14:14    


Wat is de beste Amerikaanse koelkast tegen een lage prijs? Bij een test van Amerikaanse koelkast kwam een LG koelkast als Best Buy (Beste Koop) uit de test.


Goed en goedkoop

Niet voor niets krijgt deze  LG GSL360ICEV bij AO de volle vijf sterren. En dan te bedenken dat deze Amerikaanse koelkast voor een Amerikaanse koelkast met deze kwaliteit bijzonder goedkoop is.

Deze beste koelkast is goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Koelkast Kopen. Op Beste Koelkast Kopen vind je ook een Koelkast Keuzehulp en de Koelkast Top 10.

Of kijk bij de aanbiedingen van LG Amerikaanse Koelkasten voor deze en andere Amerikaanse koelkasten van LG tegen de laagste prijzen.


Beste koop Amerikaanse koelkast: LG GSL360ICEV

Van de door AO als best geteste Amerikaanse koelkasten heeft deze LG koelkast de laagste prijs. Deze koelkast biedt heel veel ruimte, wel 591 liter waarvan bijna 200 liter voor vriezen (6 vriesvakken!) en ruim 400 liter voor koelen. Het door-in-door systeem zorgt niet alleen voor extra vakken voor veelgebruikte producten maar ook voor een lager energiegebruik. Als je de kleine deur opent ontsnapt bijna de helft minder koude lucht.Natuurlijk beschikt deze beste Amerikaanse koelkast uit de test (beste koop) over een waterdispenser en ijsdispenser voor ijsblokjes of crushed ijs. Total No Frost zorgt ervoor dat je deze koelkast nooit hoeft te ontdooien, en in de speciale vershoudzone blijft je eten tot twee keer langer vers.

Een slim luchtcirculatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de koude lucht door de hele koelruimte. De LG GSL360ICEV is een ruime, geavanceerde maar ook relatief goedkope Amerikaanse koelkast.


Andere goed geteste Amerikaanse koelkasten:

  • LG GSJ960PZBV
  • Samsung RS61681GDSR/EF 
  • Samsung RS53K4400SA/EF

Met name de twee bovenste Amerikaanse koelkasten vallen echter wel in een andere prijsklasse (bijna twee keer zo duur). Ook deze koelkasten voordelig zijn te koop bij aanbevolen winkels genoemd in het bovenstaande Beste Koelkast Kopen.

Kijk op het bovengenoemde Beste Koelkast Kopen voor alle informatie, goedkoopste aanbieders en de Koelkast Top 10.

Zie ook:  Meer beste koelkasten uit de test

Onderwerpen:
Beste Amerikaanse koelkast, test, LG Amerikaanse koelkasten, best getest, beste koop.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.