Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste dashcam test: Beste goedkope dashcam

Redactie     13:52    Wil je een goede dashcam, maar er ook weer niet al te veel geld aan uitgeven? Hier kijken we naar de beste dashcam rond de 100 euro.


Deze basis dashcam levert goede beelden en beschikt over een parkeermodus, GPS en een groothoeklens. Een goede dashcam hoeft niet duur te zijn.

De experts van de Videocamerashop kozen voor de Mio Mivue 618 als beste basis dashcam. Kijk op Beste Dashcam Kopen voor de aanbevolen aanbieders om deze en andere dashcams goedkoop te kopen. Op Beste Dashcam Kopen is ook de Top 10 van dashcams te vinden.


Deze dashcam test is al wat ouder. Kijk bij de testen van dashcams voor beste dashcams uit latere testen.


Beste goedkope dashcam: Mio Mivue 618

We schreven het al, de Mio Mivue 618 is een complete dashcam. Deze beste dashcam uit de test heeft alles wat je van een  dashboard camera mag verwachten. Hij filmt in een scherpe Full HD kwaliteit en beschikt over een parkeerstand die je auto tegen vandalisme beschermt. Zodra er een beweging wordt waargenomen maakt de dashcam een foto. Bij vandalisme of een aanrijding terwijl je geparkeerd staat heb je dan bewijsmateriaal op beeld. Ook 's nachts. De lens geeft namelijk ook een goed beeld in het donker.Een grote beeldhoek van 140 graden zorgt ervoor dat er niet alleen wordt gefilmd wat er voor je gebeurd, maar ook naast de auto. En de  Mio Mivue 618 beschikt ook over een GPS. Deze legt de gereden route vast die dan achteraf niet alleen op film te bekijken is, maar ook op de kaart.

Dat dit een goedkope dashcam is merk je alleen aan luxe zaken. Zo moet je een telefoon of computer met een kabel aan de dashcam koppelen, over Wifi beschikt deze goedkope dashcam namelijk niet.Kijk op het bovenaan genoemde Beste Dashcam Kopen voor nog veel meer goede dashcams en alle prijzen.

Publicatie test: augustus 2017
Meer dahscam tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.