Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Koffieapparaat test: Beste koffiezetapparaat met cups

Redactie     10:40    


De "oude vertrouwde" Senseo is nog steeds de beste koop als het aankomt op het via koffiecups zetten van filterkoffie. Dat blijkt uit een test van het Koffiecenter.


Het Koffiecenter koos voor de Philips Senseo Original als beste koop bij de koffiezetapparaten met cups waarbij je met één druk op de kop twee kopjes filterkoffie kunt zetten. Daarbij werd gekozen voor de versie waarbij een aparte melkopschuimer wordt meegeleverd.

Deze Philips Senseo Original met melkopschuimer is te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op Beste Koffiemachine Kopen. Op dit onderdeel van de consumentensite Beste Kopen vind je ook een Keuzehulp en de Top 10 van koffiezetapparaten en andere koffiemachines.

Beste koffiezetapparaat met cups (beste koop)

Over het Philips Senseo Original koffiezetapparaat hoeven we maar weinig te zeggen. Iedereen kent deze klassieker onder de koffiecupmachines wel. Binnen 30 seconden zet je met de Senseo één of twee kopjes heerlijke filterkoffie waarbij je de keuze hebt uit koffiecups met vele smaken. Voor liefhebbers van cappuccino of latte macchiato is er de versie met melkopschuimer waarmee je heel makkelijk perfect opgeschuimde melk maakt.De werkwijze en de manier van schoonmaken zijn makkelijk. Een waterreservoir zorgt ervoor dat je niet iedere keer dat je koffie zet water hoeft te pakken. Hou er wel rekening mee dat het Philips Senseo Original koffiezetapparaat geen aparte ontkalkingsindicator heeft.

Dit beste koffiezetapparaat met cups uit de test en vele andere goede koffiezetapparaten en koffiemachines vind je tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels op het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen. Daar vind je ook de top 10 van koffiezetters.

Zie ook: Meer testen koffiezetapparaten

Foto's: Philips


Onderwerpen:
Philips Senseo Original beste koffiezetapparaat test, koffiecups, beste koffiezetapparaat met cups, originele Philips Senseo test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.