Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste monitor professionals: Eizo CG248-4K

Redactie     13:58    


De Eizo CG248-4K is de monitor voor mensen die het beste van het beste willen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan designers, fotografen, DTP'ers en videobewerkers. Professionals die heel hoge eisen stellen aan hun monitor. De Eizo CG248-4K is bij de European Hardware Awards 2017 uitgeroepen tot de beste monitor voor deze professionals.


De 24 inch versie van deze monitor kost zelfs bij de goedkoopste winkels ruim 2.300 euro, voor zijn grote 31 inch broer (de Eizo CG318-4K) betaal je zelfs meer dan 4.300 euro. Nee, dit is geen monitor voor de gemiddelde thuisgebruiker. Kijk bij de andere testen van monitoren voor tests van meer betaalbare computermonitoren.

Beste monitor voor professionals: Eizo CG248-4K

Maar voor wie zijn geld verdiend met  ontwerpen, foto's of videobeelden waarbij de kleinste details van belang zijn gelden andere regels. Voor hen is een monitor als deze een verantwoorde investering. Want de kwaliteit van de Eizo CG248-4K monitor is indrukwekkend. Terecht de beste monitor van het jaar.De 24 inch versie van deze 4K Ultra HD IPS monitor kan 3840 bij 2160 pixels weergeven, de 31 inch monitor zelfs 4096 bij 2160 pixels (DCI 4K). Dat zijn resoluties waarbij je zelfs als je vele malen inzoomt nog heel nauwkeurig kan werken. Deze extreem hoge resolutie is zeer geschikt bij het ontwerpen van printmedia en professionele fotobewerking en videoproductie.De Eizo ColorEdge CG248-4K is voorzien van een geïntegreerd meetinstrument dat zelf kan kalibreren voor een optimale kleurafstelling van de monitor. Met de speciale EiZO ColorNavigator kalibratiesoftware kun je als gebruiker onder andere de normwaarden voor helderheid, gamma en witpunt instelen, en een ICC-profiel genereren.

Voor de echte beeld-professional is dit de beste monitor die er momenteel te koop is.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.