Beste motornavigatie (navigatie motor)

Hier vind je de beste motornavigatie uit de test en aanbiedingen van deze en andere goede motor navigatie systemen.


Een goed navigatiesysteem voor op de motor kan je niet alleen de snelste route van A naar B wijzen, maar ook mooiste route. Maar wat is de beste navigatie voor op de motor? Hier de beste motornavigatie uit de test.Aanbiedingen motornavigatie

De experts kozen voor de TomTom Rider 500 als beste motornavigatie. Kijk hieronder voor meer informatie over dit beste navigatiesysteem voor op de motor en andere goede motornavigatie.


Bij de aanbiedingen van de TomTom Rider motor navigatie systemen vind je ook andere goede TomTom motornavigatie uit deze serie zoals de TomTom Rider 450, de TomTom Rider 550 en de goedkope TomTom Rider 50.

In het overzicht met alle motornavigatie vind je nog veel meer goede motornavigatie systemen, met al hun mogelijkheden, prijzen, specificaties, reviews en gebruikerservaringen. Van de TomTom navigatie voor motorrijders, maar ook van onder andere de Garmin motornavigatie.Beste motornavigatie: TomTom Rider 500

De TomTom Rider 500 is een heel veelzijdig navigatiesysteem voor op de motor met veel handige functies voor motorrijders. Je kunt met de TomTom Rider de snelste of kortste route selecteren, maar ook kiezen voor een route over kronkelende wegen en/of door heuvelachtig gebied. Zo kun je met deze beste motornavigatie eenvoudig de mooiste en meest uitdagende routes vinden.


Maximale hoogteverschillen en windniveaus zijn te selecteren. Dat kan erg handig zijn als het bijvoorbeeld hard waait. Zo kun je deze motornavigatie geheel gepersonaliseerde routes laten berekenen.

Informatie over flitspalen en verkeersinformatie in aanwezig op deze beste motornavigatie uit de test en je kunt de TomTom Rider 500 ook als handsfree-set gebruiken door deze via Bluetooth te verbinden met je smartphone. En natuurlijk zijn de nuttige plaatsen en toeristische hotspots (waaronder ook mooie uitzichtpunten) ingesteld op deze motornavigatie.

De TomTom Rider 500 beschikt over een 4,3 inch scherm dat goed is te bedienen met motorhandschoenen aan. De kaarten van Europa worden meegeleverd en deze kaarten mag je levenslang updaten.


En ook de actuele verkeersinformatie (TomTom Traffic) en actuele flitsers-informatie heb je levenslang tot je beschikking!Andere goede motor navigatie

De TomTom Rider 500 is als beste motor navigatie getest, maar er zijn meer goede GPS motor navigatie systemen. Hieronder nog een paar goede motornavigatie systemen.

TomTom Rider 550

Dat de TomTom Rider 500 als beste motor navigatie systeem is uitgeroepen heeft met de prijs te maken. Er is namelijk een nog uitgebreidere versie van dit GPS motornavigatie systeem, de TomTom Rider 550. Deze TomTom motornavigatie wordt met wereld kaarten geleverd terwijl je bij de TomTom Rider 500 alleen de kaarten van Europa krijgt. Voor 99% van de kopers zal het alleen navigeren binnen Europa echter voldoende zijn.

Garmin Zumo motor navigatie

De grote concurrent van TomTom bij de motornavigatie systemen in Garmin met de Zumo GPS navigatie voor de motor. Vooral de Garmin Zumo XT met kaarten van Europa is een belangrijk concurrent. Deze GPS motornavigatie is vergelijkbaar met de TomTom Rider maar wel duurder. Dat komt onder andere door het grotere formaat van de Garmin Zumo XT (5,5 inch in plaats van 4,3 inch).

Zoek je een goedkope motornavigatie? Dan kun je ook kiezen voor de Garmin Zumo 346 die wel 4,3 inch groot is. Hierbij worden echter alleen de kaarten van West Europa meegeleverd. Dat is voldoende voor de motorrijder die alleen in Nederland en omliggende landen rijdt, maar niet geschikt voor wie met de motor naar Zuid Europa op vakantie gaat.

Andere motor navigatie systemen

Met de motornavigatie van  Garmin en TomTom heb je de top van de motornavigatie gehad. Er zijn nog enkele andere fabrikanten van navigatie voor de motorfiets zoals Beeline (met heel kleine 1 inch motornavigatie ) en je hebt de Bright Lion motor navigatie systemen, maar deze merken spelen maar een heel beperkte rol op de GPS motornavigatie markt. Beste winkels en meer informatie

De TomTom Rider 500 en de andere genoemde navigatiesystemen zijn online goedkoop te koop bij de bovengenoemde aanbiedingen en bij de aanbevolen winkels op Beste Navigatiesysteem Kopen. Daar vind je ook een Navigatiesysteem Keuzehulp en de Navigatie Top 10.

Zoek je een navigatiesysteem voor op de motor? Dan is de TomTom Rider 500 de beste keuze. Kijk voor deze beste motornavigatie en andere navigatiesystemen bij de bovenstaande TomTom Rider aanbiedingen of op het bovenstaande Beste Navigatiesysteem Kopen.

Zie ook: Meer testen van navigatieystemen

Foto's: TomTom


Onderwerp:
De TomTom Rider is getest als beste motornavigatie. Deze TomTom navigatie voor de motorrijder is speciaal voor gebruik op de motor ontwikkeld. Je kunt deze beste navigatie voor op de motor bijvoorbeeld met handschoenen bedienen. Meer goede motor navigatie systemen zijn bij de aanbiedingen van motornavigatie bovenaan te vinden, of bij de beste winkels om motornavigatie goedkoop te kopen op Beste Navigatie Kopen.