Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste motornavigatie (navigatie motor)

Redactie     10:04    


Een goed navigatiesysteem voor op de motor kan je niet alleen de snelste route van A naar B wijzen, maar ook mooiste route. Maar wat is de beste navigatie voor op de motor? Hier de beste motornavigatie uit de test.


De experts kozen voor de TomTom Rider 500 als beste motornavigatie. De TomTom Rider 500 is te koop bij de GPS Shop en andere winkels die je vind op Beste Navigatiesysteem Kopen. Daar vind je ook een Navigatiesysteem Keuzehulp en de Navigatie Top 10.

Kijk bij de aanbiedingen motornavigatie voor de actuele lage prijs van de TomTom Rider 500 en andere motornavigatie de goedkopere TomTom Rider 50 en de Garmin Zumo navigatiesystemen voor op de motor. 

Beste motornavigatie: TomTom Rider 500

De TomTom Rider 500 is een heel veelzijdig navigatiesysteem voor op de motor met veel handige functies voor motorrijders. Je kunt er de snelste of kortste route mee selecteren, maar ook kiezen voor een route over kronkelende wegen en/of door heuvelachtig gebied. Zo kun je eenvoudig de mooiste en meest uitdagende routes vinden.


Maximale hoogteverschillen en windniveaus zijn te selecteren. Dat kan erg handig zijn als het bijvoorbeeld hard waait. Zo kun je deze motornavigatie geheel gepersonaliseerde routes laten berekenen.

Informatie over flitspalen en verkeersinformatie in aanwezig op deze beste motornavigatie uit de test en je kunt de TomTom Rider 500 ook als handsfree-set gebruiken door deze via Bluetooth te verbinden met je smartphone. En natuurlijk zijn de nuttige plaatsen en toeristische hotspots (waaronder ook mooie uitzichtpunten) ingesteld op deze motornavigatie.

De TomTom Rider 500 beschikt over een 4,3 inch scherm dat goed is te bedienen met motorhandschoenen aan. De kaarten van Europa worden meegeleverd en deze kaarten mag je levenslang updaten.


En ook de actuele verkeersinformatie (TomTom Traffic) en actuele flitsers-informatie heb je levenslang tot je beschikking!

Zoek je een navigatiesysteem voor op de motor? Dan is de TomTom Rider 500 de beste keuze. Kijk voor deze beste motornavigatie en andere navigatiesystemen op het bovenstaande Beste Navigatiesysteem Kopen.

Zie ook: Meer testen van navigatieystemen

Foto's: TomTom


Onderwerp:
De TomTom Rider is getest als beste motornavigatie. Deze TomTom navigatie voor de motorrijder is speciaal voor gebruik op de motor ontwikkeld. Je kunt deze beste navigatie voor op de motor bijvoorbeeld met handschoenen bedienen. Meer goede motor navigatiesystemen zijn bij de aanbiedingen van motornavigatie bovenaan te vinden.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.