Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste notebook: Dell XPS 13 wint European Hardware Award

Redactie     10:48    


Wat is de beste notebook? Volgens de jury van de European Hardware Award 2017 is dat de Dell XPS 13. Niet verwonderlijk, want de Dell XPS 13 ziet er niet alleen schitterend uit maar bevat ook de beste onderdelen. Dit alles leidt tot een prachtige supersnelle laptop.

Voor een 13 inch laptop is de Dell XPS 13 verbazend klein. Dit komt onder andere door de zeer dunne schermranden die deze Dell laptop niet alleen kleiner maken maar ook zorgen voor een prachtig uiterlijk.


Je zou verwachten dat door die dunne randen deze notebook kwetsbaar wordt, maar dat is door de stevige behuizing absoluut niet het geval. Alles aan deze beste notebook ademt kwaliteit uit en op onderdelen is absoluut niet bespaard. Deze Dell notebook wordt geleverd met een Intel Core i5 of i7 processor, een touchscreen, een SSD schijf en veel geheugen. Kwaliteit kost geld, dus goedkoop is de Dell XPS 13 niet, maar je krijgt er veel voor terug.

De als beste notebook geteste Dell XPS 13 laptop is in Nederland te koop bij de winkels op Beste Computer Kopen. Kijk daar voor alle modellen en hun prijzen.

Publicatie test: zomer 2017
Meer testen laptops

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.