Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oven (vrijstaande oven)

Redactie     15:28    

Wat is de beste oven als je de beste oven tegen de meest gunstige prijs koopt (de beste koop). De keuze is gevallen op de Inventum OV525CS.

beste vrijstaande oven getest


Deze beste vrijstaande oven uit de test is lekker ruim en beschikt over een hetelucht functie. Toch kost hij bij onderstaande aanbevolen winkel nog geen 150 euro. Een terechte beste koop.

Deze beste vrijstaande oven is voordelig te koop bij de aanbevolen winkels voor een oven. De test is uitgevoerd door de specialisten van de Ovenstore. Ook bij Kieskeurig kreeg deze vrijstaande oven de titel Best Reviewed.

Tip: Voordelig een vrijstaande oven kopen? Kijk bij de aanbiedingen vrijstaande ovens.

Beste oven (vrijstaand): Inventum OV525CS

Met een inhoud van 52 liter behoort de Inventum OV525CS tot de grotere ovens. Dit maakt deze losstaande over geschikt voor het bereiden van grote schalen met eten. Maar je kunt er heel wat meer mee dan alleen ovengerechten bereiden.

Zo kun je aan het meegeleverde draaispit een kippetje of een rollade grillen. De heteluchtfunctie zorgt er voor dat de warme lucht gelijkmatig door de oven wordt verspreid voor een gelijkmatige verwarming van een gerecht, en de grillfunctie staat garant voor een knapperige korst op het gerecht.

beste oven vrijstaand

De hetelucht oven heeft vier ovenstanden. Je heb de keuze uit alleen onderwarmte, boven- en onderwarmte met hetelucht, bovenwarmte met draaispit en er is een ontdooifunctie.

De Easy to Clean-binnenruimte is makkelijk schoon te maken, en ook de timer is erg handig. Deze beste oven uit de test wordt geleverd met een rooster, een bakplaat en een draaispit dat groot genoeg is voor twee kippen.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor keukenapparatuur voor deze beste oven uit de test en voor andere goede ovens tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste ovens test

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.