Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste regenjas / regenjack voor op de fiets

Redactie     16:26    


Op Pad, het outdoor magazine van de ANWB, heeft regenjassen voor op de fiets getest. Hun conclusie: De Gore Bike Wear One 1985 GTX Shakedry Jacket is uitgeroepen tot beste regenjas voor op de fiets. Er werden ook twee regenjacks als beste koop aangewezen.


Deze regenjas is in Nederland te koop bij diverse goede aanbieders van regenkleding voor op de fiets. Kijk bij Beste Regenkleding Fiets Kopen voor de actuele laagste prijs.

Beste regenjas fiets: Gore Bike Wear One 1985 GTX

De Gore Bike Wear One 1985 GTX is een echte high-end regenjas. Dit regenjack is extreem licht en dun, en kan daarom ook heel klein worden opgevouwen. De regenjas beschermt je niet alleen perfect tegen vocht van buitenaf, maar ook van binnenuit. Het is een goed ademend regenjack.


De regenjas sluit goed, ook rond de hals, en houdt je overal dus goed droog. Hij kan in de stiknaad van de kraag wel lekken.

Deze jas wordt natuurlijk zelf wel flink nat, maar hij droogt ook weer snel op. Het is een kwestie van even uitschudden. Wel zo fijn als je hem weer aan moet of mee wilt nemen.

Het enige grote nadeel van deze beste regenjas voor fietsers uit de test is de prijs. 300 euro heeft niet iedereen over voor een regenjas. Daarom zijn er ook twee goedkopere alternatieven aangewezen.

Beste koop (regenjack zonder capuchon): Vaude Spray Jacket IV

Op Pad van de ANWB heeft bij zijn test twee regenjassen als beste koop aangewezen. Bij de regenjassen zonder capuchon is de Vaude Spray Jacket IV regenjas de beste koop. Een jas die bij bovenstaande winkel nog niet de helft kost van de als beste regenjas geteste Gore Bike Wear jas, maar je wel goed droogt houdt.Hier geen lekkende naden, maar wel goede extra ventilatiemogelijkheden. Hij is wel wat minder licht en groter om mee te nemen dan het Gore regenjack.

Wil je toch een capuchon bij dit regenjack? Dat kan, deze is optioneel verkrijgbaar.

Beste koop (regenjas met capuchon): Quechua Helium Rain 500

Dit is een dunne regenjas. Misschien wel wat te dun zelfs, dit jack toont wat kwetsbaar. We weten niet hoe dit op langere termijn uitpakt. Dit regenjack voor fietsers is standaard van een capuchon voorzien. Daar moet je wel van houden.


Bovenstaande regenjassen voor op de fiets (en veel meer regenjacks) zijn online goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op het bovenstaande Beste Regenkleding Kopen.

Zie ook: Meer testen van fietskleding


Onderwerpen:
Beste fietskleding regen test, beste regenkleding fiets, beste regenjack fiets getest, beste regenjas fietsen.

, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.