Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste regenjas / beste regenjack voor op de fiets

Redactie     16:26    


Wat is het beste regenjack voor als je gaat fietsen? Op Pad, het outdoor magazine van de ANWB, heeft regenjassen voor op de fiets getest. Hun conclusie: De Gore Bike Wear One 1985 GTX Shakedry Jacket is uitgeroepen tot beste regenjas voor op de fiets. Er werden in de ANWB test ook twee regenjacks als beste koop aangewezen.


De beste regenjack uit de test en andere goede regenjassen voor op de fiets zijn in Nederland te koop bij diverse goede aanbieders van regenkleding voor op de fiets. Kijk bij Beste Regenkleding Fiets Kopen voor de actuele laagste prijs.

Beste regenjas fiets: Gore Bike Wear One 1985 GTX

De Gore Bike Wear One 1985 GTX is een echte high-end regenjas, een regenjack van zeer hoge kwaliteit. 

Dit beste regenjack is extreem licht en dun, en kan daarom ook heel klein worden opgevouwen. De beste  regenjas uit de test beschermt je niet alleen perfect tegen vocht van buitenaf, maar ook van binnenuit. Het is een goed ademend regenjack dat daarom zeer geschikt is voor sportfietsers.


Deze beste regenjas voor fietsers sluit goed, ook rond de hals, en houdt je overal dus goed droog. Het regenjack kan in de stiknaad van de kraag wel lekken.

Deze jas wordt natuurlijk zelf wel flink nat, maar hij droogt ook weer snel op. Het is een kwestie van even uitschudden. Wel zo fijn als je hem weer aan moet of mee wilt nemen.

Het enige grote nadeel van deze beste regenjas voor fietsers uit de test is de prijs. Een bedrag dat tegen de 300 euro loopt heeft niet iedereen over voor een regenjas. Daarom zijn er ook twee goedkopere regenjacks als alternatief voor een goede regenjas op de fiets aangewezen.

Beste koop (regenjack zonder capuchon): Vaude Spray Jacket IV

Op Pad van de ANWB heeft bij zijn test twee regenjassen als beste koop aangewezen. Bij de regenjassen zonder capuchon is de Vaude Spray Jacket IV regenjas de beste koop. Een jas die via deze link nog niet de helft kost van de als beste regenjas geteste Gore Bike Wear jas, maar je wel goed droogt houdt.Deze beste koop bij de regenjacks voor op de fiets kent geen lekkende naden, maar wel goede extra ventilatiemogelijkheden. Dit beste regenjack is wel wat minder licht en groter om mee te nemen dan het Gore regenjack dat als beste fietsjack is getest.

Wil je toch een capuchon bij dit regenjack? Dat kan, deze is bij het Vaude Spray Jacket optioneel verkrijgbaar.

Bovenstaande regenjassen voor op de fiets (en veel meer regenjacks) zijn online goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op het bovenstaande Beste Regenkleding Kopen.

Zie ook: Meer testen van fietskleding


Samenvatting:
Wat is de beste regenjas voor op de fiets? Hierboven vind je de beste regenjack voor de fietser uit de ANWB test en de beste koop uit deze ANWB test van regenjacks voor op de fiets. Deze fietsjacks beschermen je goed tegen de regen. Meer goede regenjacks voor op de fiets vind je op Beste Regenkleding Fiets kopen.


, , , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.