Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste spiegelreflexcamera beginners

Redactie     17:16    


Als je je eerste spiegelreflexcamera koopt, om het eens te proberen, dan wil je waarschijnlijk niet meteen een camera voor vele honderden euro's of zelfs meer dan duizend euro aanschaffen. Gelukkig zijn er ook heel goede spiegelreflexcamera's voor veel minder geld te koop. Hier de beste spiegelreflexcamera voor beginners, een relatief goedkope spiegelreflexcamera.


De deskundigen van de Camerashop van Coolblue hebben de Canon EOS 1300D als beste spiegelreflexcamera voor beginners getest. Inclusief 18-55MM IS II lens kost deze fotocamera minder dan 360 euro. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Beste spiegelreflexcamera beginners: Canon EOS 1300D

De Canon EOS 1300D met 18-55mm IS II lens is ideaal als starterscamera voor een beginnende fotograaf. Hiermee koopt hij of zij een prima spiegelreflexcamera met instap-lens met beeldstabilisatie voor weinig geld. Maar wel een heel complete spiegelreflexcamera.


De meegeleverde 18-55mm lens is zowel geschikt voor het fotograferen van portretten en landschappen, en hij is compact zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Als je nog weinig ervaring hebt kun je de camera goed leren kennen door te fotograferen in de automatische modus. Later kun je dit meer en meer uitbreiden door handmatig instellingen aan te passen. Beeldstabilisatie in de lens voorkomt bewogen foto's.


De Canon EOS 1300D beschikt verder over wifi en NFC waarmee je snel en makkelijk je foto's draadloos naar je computer overzet, of direct op internet plaatst. En ook filmen doe je ook makkelijk met deze veelzijdige camera.

Kortom, voor je eerste spiegelreflexcamera hoef je niet meteen de hoofdprijs te betalen, en ook meer ervaren fotografen vragen vaak niet meer van hun camera dan de Canon EOS 1300D kan.

En natuurlijk kun je deze camera later nog altijd uitbreiden met andere lenzen.

Meer goede camera's

Kijk op Beste Camera Kopen voor de Canon EOS 1300D en nog veel meer goede camera's, de beste winkels, een Camera Keuzehulp en de Camera Top 10.

Publicatie test: augustus 2017
Meer testen van camera's

Foto's: Canon

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.