Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sporthorloge? Uitslag test sporthorloges

Redactie     11:28    

Er zijn tegenwoordig heel veel horloges te koop die speciaal voor het sporten ontwikkeld zijn. Wat is voor jou het beste sporthorloge?

beste sporthorloges

Bij de sporthorloge test door het Sporthorlogecenter zijn zes horloges als beste koop aangewezen in zes verschillende categorie├źn.

Kijk hier voor de volledige test-uitslag

Kijk bij de beste sporthorloges uit de test voor een totaal overzicht van al deze horloges en de prijs, specificaties en beschrijving van ieder beste sporthorloge.

Hieronder zetten we de de zes beste sporthorloges even op een rijtje:

Beste sporthorloge voor triathlon: Polar V800 

Het Polar V800 is het beste sporthorloge voor wie verschillende duursporten beoefend. Je kunt snel wisselen van activiteiten en ook onder water meet dit horloge hartslag, afstand en snelheid. Meer informatie vind je in het bovenstaande overzicht.

Beste sporthorloge voor hardlopers: Garmin Forerunner 235 HRM 

Train je voor een marathon? Of loop je gewoon vaak hard? De Garmin Forerunner 235 HRM is een prima allrounder met veel functies. Dit beste horloge voor hardlopers meet constant je hartslag en geeft veel inzicht in je prestaties en herstelproces. Ook kun je trainingsschema's maken en delen met anderen. Meer info vind je bij de testuitslag.

Beste sporthorloge dat de hartslag via de borst meet: Polar M400

Hartslagmetingen via de borst zijn het meest betrouwbaar. Vind je je hartslag meten belangrijk? Kies dan voor een sporthorloge dat via de borst de hartslag meet. Helaas zijn deze sporthorloges vrij zeldzaam. Maar de Polar M400 kan het wel. Ook op andere punten presteert dit horloge met hartslagmeter goed. Kijk in de bovenstaande testgegevens voor alle voordelen (en nadelen) van dit horloge.

Beste sporthorloge dat de hartslag via de pols meet: TomTom Runner 3 Cardio

Vind je een meting via de borst te veel gedoe, maar wil je wel een goed inzicht in je hartslag? Kies dan voor de TomTom Runner 3 Cardio. Deze is makkelijk te bedienen onder het lopen en via het display kun je je hartslag goed aflezen. Meer informatie in de bovengenoemde testresultaten.

Beste sporthorloge met muziek: TomTom Runner 3 Cardio + Music

Een wat uitgebreidere versie van het bovenstaande sporthorloge. Aan dit horloge is een muziekspeler toegevoegd die de muziek draadloos naar een koptelefoon of Bluetooth-oortjes kan sturen. Dit maakt de TomTom Runner 3 Cardio + Music tot beste sporthorloge met muziek. Er wordt een speciale hoofdtelefoon meegeleverd (zie foto hieronder). Meer informatie vind je bij de beschrijvingen van de beste sporthorloges uit de test die we bovenaan noemen.


Beste sporthorloge voor in de bergen: Garmin Fenix 3

Het beste sporthorloge voor sporten in de bergen. Dit dankzij het kompas, de hoogtemeter en de barometer. Met ingebouwd navigatie en veel mogelijkheden voor het registreren en via internet delen van sportprofielen en prestaties.


Kijk bij het bovenaan genoemde "beste sporthorloges uit de test" voor alle informatie, reviews, testgegevens, ervaringen en prijzen.

Zie ook: Alle testen sporthorloges
Foto bovenaan: Polar

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.