Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste SSD (extern, portable)

Redactie     09:26    


Bij de European Hardware Awards 2017 is de Samsung Portable T3 uitgeroepen tot de beste externe opslag. De Samsung Portable T3 is een portable SSD die verkrijgbaar is in de capaciteiten 250 GB, 500 GB, 1 TB en 2 TB. Ook bij o.a. het SSDcenter en de Hardware.info Community Award viel de Samsung Portable T3 in de prijzen.


Kortom, ga je voor de beste SSD? Kijk dan vooral eens naar de Samsung Portable T3. Deze portable SSD-drive is goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels op Beste SSD Kopen. Op deze informatiepagina vind je ook de top 10 van interne en top 10 van externe SSD drives.

Let op! Inmiddels heeft Samsung nieuwe externe SSD's uitgebracht die niet alleen beter maar ook veel goedkoper zijn zoals de Samsung Portable T5 en Samsun PortableT7. Kijk voor alle informatie en prijzen bij de aanbiedingen Samsung externe SSD's.

Beste externe SSD: Samsung Portable T3

Te koop in vele capaciteiten, maar allemaal even snel en goed. De Samsung Portable T3 leest en schrijft met 450 MB/s wel tot vier keer sneller dan gewone externe harde schijven en hij is een heel stuk minder kwetsbaar, compacter en lichter (slechts 51 gram!). Ideaal dus om mee te nemen. Zo heb je al je bestanden, films, muziek, foto's en andere data altijd bij je.Gebruik deze externe drive bij je computer, maar ook bij de smartphone of tablet met de Samsung Android app.

Een val van 2 meter is geen probleem bij deze schokbestendige SSD en je bestanden zijn veilig dankzij de 256-bits AES hardware-encryptie met wachtwoordbeveiliging.

Kortom, de topper onder de externe SSD drives. Kijk voor deze beste SSD uit de test en andere goede SSD's tegen de laagste prijs op het bovengenoemde Beste SSD Kopen.

Zie ook: Meer SSD testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.