Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste mechanische toetsenbord (beste gaming toetsenbord)

Een mechanisch toetsenbord is het beste gaming toetsenbord. Hier het beste mechanische toetsenbord uit de test en aanbiedingen van meer goede mechanische toetsenborden.

Beste mechanische toetsenbord (beste gaming toetsenbord)

Het toetsenbord is niet het onderdeel van de computer waaraan bij aanschaf de meeste aandacht wordt besteed. Toch zit er heel veel verschil in de kwaliteit en de mogelijkheden van toetsenborden. Wil je het beste van het beste op toetsenbord gebied? Kies dan voor de Corsair K95 RGB Platinum, eerder winnaar bij de toetsenborden bij de European Hardware Awards.


Reken wel op een prijs van circa 180 euro, want dat kost dit high-end toetsenbord. Maar er zijn ook goedkopere Corsair toetsenborden. Zowel dit beste mechanische toetsenbord als andere goede toetsenborden van Corsair.


Liever een ander mechanisch toetsenbord? Hieronder vind je aanbiedingen van circa 300 mechanische toetsenborden en alle informatie over deze toetsenborden die tevens de beste game toetsenborden zijn.

Beste toetsenbord test: Corsair K95 RGB Platinum

Maar dan zit je ook wel op iets bijzonders te tikken. Dit mechanische toetsenbord beschikt over een duurzaam aluminium frame, sterk en stabiel op je bureau, en iedere toets beschikt over een apart led-lampje waarmee je iedere toets in een andere kleur kunt laten oplichten. 

Je hebt daarbij keuze genoeg, want er worden door dit beste mechanische toetsenbord 16,8 miljoen verschillende kleuren ondersteund. Het toetsenbord beschikt over eigen geheugen waarin je alle kleurstellingen en macro's kunt opslaan.

En de Corsair K95 RGB Platinum is razendsnel. Dit toetsenbord is dan ook voor gamers ontwikkeld. De speed switches en macro knoppen van dit mechanische toetsenbord laten je tot 40% sneller reageren, als gamer beslis je daar wedstrijden mee! Dit beste mechanische toetsenbord is dan ook tevens het beste gaming toetsenbord.


Video: Corsair mechanisch toetsenbord: Beste gaming toetsenbord test

Een ander sterk pluspunt van dit beste toetsenbord voor gaming is de afneembare polssteun die zorgt voor comfortabeler spelen en polsklachten voorkomt. Voor je macro's heb je 6 programmeerbare macro-knoppen tot je beschikking.

De speed switches en macro knoppen laten je tot 40% sneller reageren dan casuals met een membraan bord

Dit luxe gaming toetsenbord voldoet aan de eisen van iedere gamer. Niet voor niets hebben de experts al eerder dit toetsenbord getest als beste toetsenbord van 2017.

Kijk bij de aanbiedingen van Corsair toetsenborden waar je dit beste toetsenbord uit de test (en heel veel andere goede toetsenborden) het goedkoopst kunt kopen. 

Zie ook: 
Meer testen gaming apparatuur
Meer beste toetsenborden uit de test


Onderwerpen:
Het Corsair K95 RGB Platinum toetsenbord is als beste mechanische toetsenbord getest. Dit beste mechanische toetsenbord uit de test is zeer geschikt voor gaming door zijn snelle reactietijd en is daarmee ook het beste gaming toetsenbord.