Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste toetsenbord (mechanisch toetsenbord, ideaal voor gaming)

Redactie     12:17    


Het toetsenbord is niet het onderdeel van de computer waaraan bij aanschaf de meeste aandacht wordt besteed. Toch zit er heel veel verschil in de kwaliteit en de mogelijkheden van toetsenborden. Wil je het beste van het beste op toetsenbord-gebied? Kies dan voor de Corsair K95 RGB Platinum, eerder winnaar bij de toetsenborden bij de European Hardware Awards.


Reken wel op een prijs van circa 180 euro, want dat kost dit high-end toetsenbord. Maar er zijn ook goedkopere Corsair toetsenborden.

Beste toetsenbord test: Corsair K95 RGB Platinum

Maar dan zit je ook wel op iets bijzonders te tikken. Dit toetsenbord beschikt over een duurzaam aluminium frame, sterk en stabiel op je bureau, en iedere toets beschikt over een apart led-lampje waarmee je iedere toets in een andere kleur kunt laten oplichten. Je hebt daarbij keuze genoeg, want er worden 16,8 miljoen verschillende kleuren ondersteund. Het toetsenbord beschikt over eigen geheugen waarin je alle kleurstellingen en macro's kunt opslaan.

En de Corsair K95 RGB Platinum is razendsnel. Dit toetsenbord is dan ook voor gamers ontwikkeld. De speed switches en macro knoppen van dit mechanische toetsenbord laten je tot 40% sneller reageren, als gamer beslis je daar wedstrijden mee!


Een ander sterk pluspunt van dit beste toetsenbord voor gaming is de afneembare polssteun die zorgt voor comfortabeler spelen en polsklachten voorkomt. Voor je macro's heb je 6 programmeerbare macro-knoppen tot je beschikking.

De speed switches en macro knoppen laten je tot 40% sneller reageren dan casuals met een membraan bord

Dit luxe gaming-toetsenbord voldoet aan de eisen van iedere gamer. Niet voor niets hebben de expert dit toetsenbord getest als beste toetsenbord van 2017.

Kijk bij de bovenstaande beste computerwinkels waar je dit beste toetsenbord uit de test (en heel veel andere goede toetsenborden) het goedkoopst kunt kopen. 

Zie ook: 
Meer testen gaming apparatuur
Meer beste toetsenborden uit de test


Onderwerpen:
Het Corsair K95 RGB Platinum toetsenbord is als beste toetsenbord getest. Dit beste mechanische toetsenbord uit de test is zeer geschikt voor gaming door zijn snelle reactietijd. 

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.